personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 01 / Apr / 2022

Liewood // 20% korting op toys & home deco

Liewood // 20% korting op toys & home deco

Alleen dit weekend shop je items van Liewood Design met 20% korting. De korting is geldig op speelgoed en home deco & lifestyle artikelen. Leuk voor jezelf, maar ook het moment om een mooi cadeautje te scoren... Gebruik bij het afrekenen de kortingscode SPRING20 en de 20% korting wordt automatisch verrekend over de producten die mee doen mee de actie. De korting is geldig t/m zondag 3 april, zowel online als in onze winkel in Utrecht Leidsche Rijn.

Liewood Spring Sale // Labels for Little Ones

Eindeloos spelen met Liewood... Het speelgoed en de home deco & lifestyle items zijn van goede kwaliteit en stimuleren de ontwikkeling van jouw kindje. Daarnaast zijn de producten veilig voor de kids om te gebruiken en om mee te spelen. De Liewood items zijn niet alleen leuk voor de kinderen, maar door het mooie design ook leuk voor de ouders!

Wat voor een soort items shop je met korting? Liewood badspeeltjes, blokkentorens, knuffels, knuffeldoeken, drinkbekers, bewaarbakjes, smoothie flesjes, zandvormpjes, hydrofiele doeken, rietjes, strand emmers met schepje, dobbelstenen, speelgoed doktersset, speelgoed kappersset, speelgoed tandartsset, muziekmobielen, broodtrommels, ijsvormpjes, stempels voor klei, poppen, kinderbestek... en nog meer! Ontdek de collectie van Liewood.

Liewood // Toys // Labels for Little OnesBekijk alle Home Deco & Lifestyle van Liewood

Let op!
• 
promoties, aanbiedingen en kortingscodes kunnen niet met terugwerkende kracht worden toegepast
• de actie loopt van vrijdag 1 april 2022 t/m zondag 3 april en is alleen geldig op Liewood speelgoed en home deco
• gebruik de kortingscode SPRING20 bij het afrekenen, de korting wordt automatisch berekend over de items die mee doen met de actie

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »