personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Cleverclixx

Seen 9 of the 9 products

Cleverclixx shop je online en in de fysieke kinderkleding winkel bij Labels for Little Ones. Eindeloos bouwen om de mooiste creaties te maken. Ook te combineren met Connetix. Creative pack en ball runs knikkerbanen in vrolijke regenboog of pastel kleuren.

Cleverclixx magnetische tegels | Labels for Little Ones

================================

Magnetische constructies maken behoort ook tot de categorie van open-eind-spel. Het geweldige aan dit soort speelgoed is dat het enorm veelzijdig is. Laat je kleintje zelf ontdekken wat hij of zij ermee kan doen. Op die manier stimuleer je de verbeelding en creativiteit van je kind. Booster van creativiteit, gestructureerd denken, familie tijd om te spelen met elkaar en fijne motorische vaardigheden.

Educatief speelgoed | de passie van Cleverclixx is het creëren van educatief speelgoed dat nieuwsgierigheid, creativiteit en een levenslange liefde voor leren inspireert. Zij geloven dat leren speels, toegankelijk en innovatief moet zijn. Daarom streven zij ernaar speelgoed te ontwerpen dat niet alleen leuk is om mee te spelen, maar kinderen ook kansen biedt om nieuwe vaardigheden te ontdekken en te leren.

STEAM learning | alleen of samen spelen met de Cleverclixx Magnetische Tegels stimuleert STEAM-leren en helpt je kind bij het ontwikkelen van motorische vaardigheden. Het wordt ook steeds vaker gebruikt in kleuter- en basisscholen. Wat is STEAM en waarom is het zo populair? STEAM staat voor Science, Technology, Engineering, the Arts & Mathematics (Wetenschap, Technologie, Techniek, Kunst & Wiskunde). STEAM is geen vluchtige trend maar weerspiegelt een belangrijke verandering in het onderwijs. Het doel is daarom om het leren praktischer te maken. Kinderen kunnen op die manier opgroeien met de vaardigheden die nodig zijn om een goede baan te vinden en later bij te dragen aan de verbetering van de samenleving.

Assortiment | cleverclixx heeft een ruim assortiment van pakketten met magnetische tegels. Ga voor een creative pack om zelf te ontdekken en van alles te maken. Of ga voor een ball run knikkerbaan. Maak de ball run zo groot mogelijk en laat de Cleverclixx Balls Pack Dazzling Lights door de baan rollen! De magna tiles pakketten zijn er in verschillende groottes en soorten, zodat er voor iedereen iets bij zit. Een creative pakket met 45 of 60 stuks is mooi voor beginners en om te kijken of het iets is voor jouw kindje. Waarschijnlijk gegarandeerd succes, dus daar kan je de verzameling uitbreiden met andere pakketten of gaan voor een te gekke cleverclixx knikkerbaan. 

Voor de hele familie | Cleverclixx groeit ook mee met je kinderen. Vanaf 3 jaar kunnen ze aan de slag met het leren van het 3D-bouwconcept. Naarmate ze ouder worden, kunnen er complexere bouwwerken worden gemaakt en op de basisschool is het zelfs een handig hulpmiddel voor wiskundige oefeningen. Vanaf 3 jaar zal je kindje begeleiding nodig hebben met het vastklikken en losmaken van de tegels. Hoe ouder je kindje is, hoe meer zelfstandig hij of zij met het open eind speelgoed zal spelen en hoe complexer de bouwwerken zullen zijn! Maar ook voor ouders is het leuk om mee te spelen. Gezellig met het hele gezin werken aan een groots bouwwerk, een leuke binnen activiteit!

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »