personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Stapelstein

Seen 23 of the 23 products

Stapelstein stimuleert de natuurlijke bewegingsdrang van kinderen. Het speelgoed is open ended wat betekent dat er geen regels of een echt doel aan het speelgoed zit. Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en zelf spelend bewegen!

Stapelstein balance boards en stapelstenen // Labels for Little Ones

================================

De kern van Stapelstein is eenvoudig maar krachtig: houten stapelblokken waarmee kinderen kunnen bouwen, stapelen, balanceren, en spelen op een manier die zowel plezierig als leerzaam is. Deze blokken zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren en stimuleren de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen. De mogelijkheden zijn eindeloos - van het bouwen van torens tot het creëren van abstracte kunstwerken.

Stapelstein is niet zomaar speelgoed; het is een waardevol educatief hulpmiddel. De blokken bevorderen de ontwikkeling van verschillende vaardigheden, waaronder motorische vaardigheden: de blokken te stapelen en te balanceren, ontwikkelen kinderen hun fijne en grove motoriek. Cognitieve vaardigheden: het bedenken van bouwwerken en het oplossen van evenwichtspuzzels verbetert de ruimtelijke intelligentie en probleemoplossend vermogen van kinderen. Creativiteit: kinderen worden aangemoedigd om hun eigen spellen en verhalen te bedenken, wat de verbeeldingskracht stimuleert. En samenwerking: Stapelstein blokken kunnen ook gedeeld worden met anderen, wat sociale interactie en samenwerking bevordert.

Stapelstein is niet zomaar een merk, het is een bron van inspiratie voor kinderen en ouders die geloven in de kracht van creativiteit en spel om te leren. De stapelstenen en balans borden van Stapelstein bevorderen zowel fysieke als cognitieve ontwikkeling en dragen bij aan een duurzame toekomst. Als je op zoek bent naar speelgoed dat de verbeelding van je kind stimuleert en tegelijkertijd educatieve voordelen biedt, is Stapelstein zeker het ontdekken waard. Het is een merk dat aantoont dat leren en spelen hand in hand kunnen gaan.

Om te proberen kan je kiezen uit een set met 3 stenen of een los balance board. Bijvoorbeeld de fresh set primary pastel stapelstenen. Of ga voor een complete raibow set met 6 stenen, eventueel inclusief balansbord. Eindeloos speel plezier door een parcours te maken, een toren te bouwen, de stenen te gebruiken als bakje, een paar stenen als stoeltje te gebruiken. Het open eind speelgoed is gemaakt om kinderen zelf de regels te laten bepalen. Je zult verbaasd staan als volwassene over wat een kindje er allemaal mee doet en hoeveel plezier een kindje er aan beleeft.

Stapelstein Inside collectie | shop naast de originele Stapelstein sets nu ook Stapelstein Inside bij Labels for Little Ones. Stapelstein Inside is een mooie toevoeging aan de grote stenen en balance borden. De Stapelstein inside sets passen ook in de originele stapelstein!

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »