personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Grimm's

Grimm's houten speelgoed. Open ended speelgoed van hout waarbij kinderen zelf kunnen ontdekken en gestimuleerd worden om creatief te zijn. Ook goed voor de motorische ontwikkeling!

Grimm's wooden toys | Labels for Little Ones

================================

Grimm's | Grimm's, een Duits merk dat alom bekend is in de wereld van duurzaam en educatief speelgoed, is synoniem geworden met tijdloos speelplezier en inspiratie. Grimm's is een Duits familiebedrijf dat sinds 1978 houten speelgoed produceert. Ze zijn toegewijd aan het creëren van speelgoed dat een brug slaat tussen fantasie en realiteit, waardoor kinderen de vrijheid krijgen om te verkennen en te creëren. Hun filosofie is gebaseerd op open-ended play, waarbij er geen juiste of verkeerde manier van spelen is, en de verbeelding de enige limiet vormt. Bij open eind speelgoed verzinnen kinderen zelf de regels van het spel.

Vakmanschap | een van de opvallende kenmerken van Grimm's speelgoed is het vakmanschap. Elk stuk speelgoed wordt met de hand vervaardigd in hun Duitse werkplaats door bekwame ambachtslieden. Ze gebruiken uitsluitend duurzaam hout uit Europese bossen en verf op waterbasis. Hierdoor voelen de stukken zacht en warm aan, wat de zintuigen van kinderen prikkelt en een verbinding met de natuurlijke wereld bevordert.

Educatief speelgoed | Grimm's speelgoed gaat verder dan puur entertainment. Het stimuleert het denkvermogen, probleemoplossend vermogen en ruimtelijke intelligentie. Bovendien bevordert het sociale interactie en samenwerking wanneer kinderen samen spelen en bouwen. Eindeloos speelplezier met duurzaam speelgoed in de vrolijkste kleuren.

Grimm's houten regenboog | een van hun meest iconische stukken speelgoed is de Grimm's regenboog. De regenboog is een reeks houten bogen in prachtige kleuren, en het fungeert als een veelzijdig en inspirerend hulpmiddel voor creatief spel. Kinderen kunnen de bogen stapelen, sorteren, combineren en de meest fantastische constructies en patronen creëren. Dit opent de deur naar de ontwikkeling van ruimtelijk inzicht, kleurherkenning en motorische vaardigheden. Maar ook de Grimms piramide en blokken zijn favoriet.

Grimm's neon collectie | er is een speciale collectie van Grimm's in neon kleuren roze en groen. De regenbogen groot en klein, de stapeltorens groot en klein en de poppetjes zijn versierd met de tofste neon kleuren!

Cadeautjes | de artikelen van Grimms houten speelgoed zijn ook een geweldig cadeau. Geef een Grimms regenboog, blokken toren, piramide, poppetjes, mandala, stapeltoren als verjaardagscadeau, sinterklaascadeau of kerstcadeau. Wij pakken het heel graag voor je in middels onze persoonlijke cadeauservice waar je zelf aan kan geven voor welke gelegenheid het ingepakt mag worden.

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »