personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Get inspired, news & more

Get inspired, news & more

  • 20% korting op Liewood | Get spring summer ready 15 Apr

    Get inspired, news & more 20% korting op Liewood | Get spring summer ready

    Alleen dit weekend shop je alles van Liewood met 20% korting. Het wordt lekker weer dus tijd om ons helemaal klaar te maken voor mooi weer en/of vakantie. Sandalen, waterschoenen, strandsets, emmers, schepjes, buitenspeelgoed, binnenspeelgoed, knuffels, hydrofiel doeken, drinkbekers, bakjes. De fijnste en leukste Liewood items die ook nog eens super praktisch zijn!

  • Cadeautips voor baby & kids | feestdagen 14 Nov

    Get inspired, news & more Cadeautips voor baby & kids | feestdagen

    De feestdagen komen er weer aan... Sinterklaas, Kerst en misschien ook nog wel een verjaardag tussendoor! En met de feestdagen komt ook de uitdaging: cadeautjes uitzoeken en zorgen dat ze allemaal op tijd in huis zijn. Lees snel verder voor de nodige cadeau inspiratie en bestel alvast je Sinterklaas- en kerstcadeautjes, zodat je er helemaal klaar voor bent en je volledig kan focussen op het kerstdiner ;)

  • Liewood // Summer & Beach Essentials 18 Mei

    Get inspired, news & more Liewood // Summer & Beach Essentials

    Yes! Summer is coming! Met dit heerlijke weer krijgen wij heel veel zin in de zomer… en jullie? Wij hebben wat toffe en fijne beach essentials op een rijtje gezet om mee te nemen naar het strand… go check out our Liewood favorites! Strandtassen, strand sets, waterschoenen, speelgoed, zwembandjes en meer!

  • Liewood // 20% korting op toys & home deco 01 Apr

    Get inspired, news & more Liewood // 20% korting op toys & home deco

    Alleen dit weekend shop je items van Liewood Design met 20% korting. De korting is geldig op speelgoed en home deco & lifestyle artikelen. Leuk voor jezelf, maar ook het moment om een mooi cadeautje te scoren... Gebruik bij het afrekenen de kortingscode SPRING20 en de 20% korting wordt automatisch verrekend over de producten die mee doen mee de actie. De korting is geldig t/m zondag 3 april, zowel online als in onze winkel in Utrecht Leidsche Rijn.

  • Liewood Gemma Teether cadeau ! 14 Mei

    Get inspired, news & more Liewood Gemma Teether cadeau !

    Ontvang bij je bestelling van minimaal €70,- deze week een gratis Liewood Gemma bijtring t.w.v. €10,95 natuurlijk super leuk om zelf te houden of om als cadeautje weg te geven. Actie is geldig t/m zondag 23 mei, zolang de voorraad strekt en voorwaarden zijn van toepassing.

Seen 5 of the 5 articles

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »