personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 15 / Nov / 2022

Winterjassen | nu met 25% korting

Winterjassen | nu met 25% korting

Shop dit weekend al onze prachtige winterjassen met 25% korting. Brrr... langzaam wordt het toch echt wat kouder buiten. Tijd voor een fijne warme winterjas. Heb je nog geen winterjas gescoord? Dan is dit je kans; van vrijdag 18 november t/m zondag 20 november shop je alle winterjassen voor baby en kids met 25% korting. Gebruik bij het afrekenen de kortingscode WINTER25. Je kan deze kortingscode voor nog iets leuks gebruiken. Lees snel verder...

Winterjassen met 25% korting | Labels for Little Ones

25% korting op alle winterjassen

Van vrijdag 18 november t/m zondag 20 november shop je alle winterjassen met 25% korting met kortingscode WINTER25. Zowel online in onze webshop als in onze kinderkleding winkel in Utrecht Leidsche Rijn centrum. De korting is geldig op oa. de prachtige kinderwinterjassen van Liewood en Gosoaky. Deze jassen zijn technisch, wat betekent dat deze wind- en waterdicht zijn, maar wel ademend. Perfect dus voor kids. Ook zijn er nog een paar mooie jassen van Tinycottons, Mini Rodini, NixnutLouise Misha en Ammehoela. En vergeet de babyjassen en pilotenpakken van 1+ in the family niet voor de allerkleinste. Ook de babyjasjes en babypakken van MarMar Copenhagen shop je met 25% korting... OP=OP, dus wees er snel bij voor de meeste keus!

Kinderwinterjassen met 25% korting | Labels for Little Ones Baby jasjes met 25% korting | Labels for Little Ones

25% korting op de herfst- wintercollectie van CarlijnQ
Hetzelfde weekend heeft CarlijnQ een flash sale, waarbij zij 25% korting geven op de laatste herfst- wintercollectie Magic is everywhere en Secret Worlds. Wij doen daar ook graag aan mee... dus heb je iets leuks gezien van Carlijn q of hebben zij je maatje niet meer? Dan shop je ook gezellig bij ons met een fijne korting!

CarlijnQ herfst- wintercollectie aw22 met 25% korting

* geldig op winterjassen en -pakken uit de herfst- wintercollecties 2022
* uitgezonderd zijn de Engel Natur jasjes - dit zijn NOOS items

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »