personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Get inspired, news & more

Get inspired, news & more

  • 1+ in the family ss24 | new collection 22 Jan

    Get inspired, news & more 1+ in the family ss24 | new collection

    Nog zo'n favoriet... de nieuwe collectie van 1+ in the family ss24 shop je eind januari online! Heel veel prachtige stijlen voor newborn, baby en de kleine kids t/m 4 jaar. De collecties van dit Spaanse merk zijn altijd favoriet en dat snappen wij helemaal. De collectie zit vol mooie items, zoals longsleeves, t-shirts, rompers, boxpakjes, wikkeltops, leggings, jurken. De items zijn er in effen kleuren, maar ook met subtiele printjes...

  • MarMar Copenhagen ss24 | new collection 27 Dec

    Get inspired, news & more MarMar Copenhagen ss24 | new collection

    'Postcards from paradise'... de nieuwe MarMar Copenhagen ss24 collectie komt er aan! Het is het eerste deel van een weer een prachtige collectie vol mooie basics voor jongens en meiden, leopard prints en newborn baby styles. Je shopt de nieuwe collectie donderdag 4 januari online in onze webshop! Ben je benieuwd naar de baby prints, modal kleuren en andere items uit de collectie? Lees dan snel verder!

  • Kenkô skincare | new label 08 Dec

    Get inspired, news & more Kenkô skincare | new label

    Wij hebben een prachtig merk toegevoegd aan onze webshop en winkel... Kenkô skincare! Mooie producten voor moeder en baby die fijn zijn om te gebruiken als je zwanger bent of als je net een kindje hebt gehad. Zachte body oil, bath oil en cream wash met een heerlijke, 'rustige' geur om extra te genieten van de eerste momenten met je kleintje. Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en dus goed te gebruiken bij de kwetsbare babyhuid.

  • Oh baby // newborn & baby essentials en cadeautjes 19 Oct

    Get inspired, news & more Oh baby // newborn & baby essentials en cadeautjes

    Rompers, boxpakjes, wikkeltops, mutsjes, slofjes, slabbers, wikkeldekens, krabwantjes voor de allerkleinste en een klein jurkje, sweater, longsleeve voor al iets ouder. Bij Labels for Little Ones shop je voor newborn en baby maat 50 t/m 86 van de mooiste babymerken, zoals MarMar Copenhagen, 1+ in the family, Nixnut, Phil&Phae, Donsje Amsterdam en Hvid.

Seen 4 of the 4 articles

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »