personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 19 / Oct / 2022

Oh baby // newborn & baby essentials en cadeautjes

Oh baby // newborn & baby essentials en cadeautjes

Rompers, boxpakjes, wikkeltops, mutsjes, slofjes, slabbers, wikkeldekens, krabwantjes voor de allerkleinste en een klein jurkje, sweater, longsleeve voor al iets ouder. Bij Labels for Little Ones shop je voor newborn en baby maat 50 t/m 86 van de mooiste babymerken, zoals MarMar Copenhagen, 1+ in the family, Nixnut, Phil&Phae, Donsje Amsterdam en Hvid.

Newborn en baby kleding en accessoires | Labels for Little Ones

Merken
| bij Labels for Little Ones shop je de mooiste merken voor newborn en baby. Ieder merk heeft prachtige essentials in de collectie zitten voor newborn en baby.
• MarMar Copenhagen heeft in iedere collectie newborn series in verschillende solid kleuren en prints. En natuurlijk zijn er de NOOS items, MarMar Rubetta, Belita en Aiko, in de kleuren Rose, Pale Blue, Blue en Gentle White.
• 1+ in the family heeft prachtige newborn items maat 50 t/m 62, maar ook baby maat 68 t/m 86. One more in the family staat bekend om de heerlijk zachte stoffen en verfijnde details.
1+ in the family newborn en baby | Labels for Little Ones
• Nixnut little and laidback heeft prachtige onesies voor baby, waaronder de butt onesie. De boxpakjes zijn er met en zonder voetjes in verschillende kleuren. De longsleeves, leggings, broeken en truien gaan vaak vanaf maat 68.
Nixnut little and laidback | Labels for Little Ones
• Phil&Phae heeft een mooie basic collectie met overslagrompers, knoopslaapzak, broekjes. Ook van dit merk gaan veel items uit de seizoenscollecties vanaf maat 68.
• Van Donsje Amsterdam zijn er veel baby leggings en er is een groot aanbod babyschoenen. De pina classic, zachte furry schoenen en babyschoenen met dierengezichtje.
• Hvid mag in dit rijtje niet ontbreken. Booties, cocoons, dekens, teddy Tokki's en speendoeken.
Hvid knitwear newborn en baby | Labels for Little Ones

Maat 80 en 86 | de overgang van baby baby naar kind... liever geen rompers of onesies meer, maar wel iets wat comfortabel en zacht zit. Bij de herfst-wintercollectie en voorjaars-zomercollectie van onze merken Mini Rodini, Sproet&Sprout, House of Jamie en Tinycottons zitten ook vaak items die wij inkopen vanaf maat 80, dus 1 jaar oud, zoals sweaters, broeken longsleeves en vestjes. 

Kraamcadeautje | het vinden van een kraamcadeau is soms lastig voor iemand anders. Daarom wat tips voor een origineel kraamcadeau... oh ja, wij pakken een cadeautje altijd graag voor je in!
Hvid booties - een leuk cadeau om te geven én om te krijgen. De slofjes zijn te dragen van 0 maanden t/m 12 maanden, dus een heel jaar lang! En niet geheel onbelangrijk; ze blijven goed zitten door de brei techniek en het strikkoordje. Daarnaast zien ze er natuurlijk ook te lief uit...
Hvid booties baby slofjes | Labels for Little Ones
Wikkeldeken - een fijne deken voor in de kinderwagen, in de box, in de wieg of gewoon voor op schoot. 1+ in the family heeft altijd mooie dekentjes in rustige kleurtinten en MarMar heeft fijne dekens met de seizoensprints. Hvid heeft prachtige dekens van merino wol, deze zijn wel wat prijziger, bijvoorbeeld leuk als groepscadeau.
Wikkeldekens en dekentjes voor baby | Labels for Little Ones
Boxpakje - daar hebben (aanstaande) baby ouders nooit genoeg van... een mooi babypakje met of zonder voetjes. Twijfel je over de maat? Maat 56 of maat 62 is altijd goed, dan kan de baby er in groeien.
Maileg bunny - een klein lief konijntje met de hand gemaakt. Gewoon los of in een tasje of geboortedoosje. Een Maileg muis is natuurlijk ook leuk, eerst voor op het kamertje, later om mee te spelen.
Maileg muizen en bunnies | Labels for Little Ones
Sokken of slabber - op zoek naar een klein cadeautje voor een babyshower, zwangerschapsbekendmaking of zomaar? Dan zijn baby sokjes of een lief slabbetje een goed idee! Wij hebben altijd babysokken van 1+, Donsje, Phil&Phae en MarMar Copenhagen. Van MarMar zijn er ook altijd fijne slabbers.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews