personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 02 / Jun / 2023

Summer Sale | spring summer collections '23

Summer Sale | spring summer collections '23

De zomer sale gaat van start... zaterdag 3 juni en zondag 4 juni trappen we af in de winkel en zondag 4 juni vanaf 17.00 uur staat de summer sale ook online! Tot wel 30% korting op de laatste spring summer collecties. Dus kom voor de eerste keuze dit weekend langs in onze kinderkleding winkel of get your wishlist ready voor zondag eind van de middag. Er zijn nog prachtige sale gelukjes met fijne zomerse kortingen!

Summer Sale | Labels for Little Ones

Summer Sale
| in de eerste ronde sale shop je heel veel laatste zomercollecties met 30% korting! Shop prachtige sale gelukjes en zorg dat jouw little one(s) helemaal klaar is voor de zomer... er is nu nog genoeg keuze, maar wees er snel bij, want dan heb je de meeste keuze en op=op. Of je nu op zoek bent naar een korte broek, t-shirt, longsleeve, sweatshirt, rokje, jurk, legging, sweatpants of trui... er is voor iedere maat van 0 t/m 12 jaar nog wel wat te vinden.

Summer Sale girls Summer Sale Boys

Boys & girls 0-12 jaar | je shop voor jongens en meiden in de spring summer sale. Voor baby maat 50 t/m 86 shop je heel veel moois van 1+ in the family, Nixnut, Phil&Phae en MarMar Copenhagen. Voor maat 74, maat 80 en maat 86 zijn er ook nog te gekke items van Sproet & Sprout, Mini Rodini en Bobo Choses. Voor de oudere kinds van maat 92 t/m 152 shop je van alle bovenstaande merken en ook nog van CarlijnQ, Ammehoela, Petit Blush, Piupiuchick, The New Society, Emile et Ida, Maed for mini en Repose.

Summer Sale Baby Boys Summer Sale Baby Girls

Autumn Winter Collection '23 | de zomer moet eigenlijk nog beginnen, maar wij zijn ook al weer druk bezig met de voorbereidingen van het komende seizoen: aw23. In juli zullen namelijk al de eerste aw23 collecties binnenkomen en lanceren. Bobo Choses, Piupiuchick, 1+ in the family, Repose Ams, MarMar Copenhagen... wanneer er meer bekend is over exacte lanceerdata, maken wij natuurlijk weer een overzichtelijke launch kalender voor het winterseizoen.

Wenenpromenade 62 | en voor wie het gemist heeft... wij gaan met onze fysieke kinderkledingwinkel verhuizen! Niet ver van onze huidige winkel hoor, namelijk één deur verderop. Van nummer 64 naar 62. Een prachtig hoekpand wat bijna 3x zo groot is en waar wij alles dus helemaal kunnen presenteren hoe wij dat willen! En daarbij was er natuurlijk ruimte voor wat nieuws. Bijvoorbeeld het baby- en kinderkledingmerk Gray Label en Yuki. Maar ook komt er veel speelgoed bij, waaronder open ended play. Stapelstein, Connetix, Djeco Toys, Janod, Grimm's. En ook nog prachtige merken voor baby- en kinderkamer styling. Wij kunnen niet wachten om jullie daarover meer te vertellen en alles te laten zien.

* Promoties, aanbiedingen en kortingscodes kunnen niet met terugwerkende kracht worden toegepast.
* De Summer Sale is niet geldig op zwemkleding- en accessoires, schoenen, NOOS collecties en tussencollecties.

* Er zijn verzend- en retourvoorwaarden van toepassing. 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »