personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 21 / Apr / 2023

Mini Rodini | pre aw23 new collection in the spotlight

Mini Rodini | pre aw23 new collection in the spotlight

New collection! En dat midden in het voorjaars- zomerseizoen... altijd leuk om wat nieuws binnen te krijgen. Dit keer Mini Rodini pre aw23. Schrik niet van de aw (autumn winter), want dat is maar een naam. Alle toffe items draag je nu en in de zomer. Je shopt deze te gekke collectie 'Sailor's Heart' vanaf dinsdag 26 april online in onze webshop. De collectie ligt al in onze winkel in Utrecht Leidsche Rijn.



Sailor's heart
| de nieuwe collectie heet sailor's heart en dat komt terug in de gehele collectie, het thema is dus bootjes, zee, varen. De collectie is er voor jongens en meiden van maat 80 t/m 146 en zit vol vrolijke prints en leuke kleuren.
♡ Pelican print - een vrolijke pelikaan op een trui of met all-over print op een t-shirt, legging en zwembroek
♡ Pastel stripe - streepjes in pastelkleuren lichtblauw, lichtroze en lichtgeel als short en tank jurk
♡ Unicorn seahorse - een zeepaard als unicorn op een sweater en t-shirts
♡ Seashell - woehoe een geweldige lichtroze sweater met een geborduurde seashell op de borst
♡ Sailing boats - bootjes met verschillende kleuren op een korte broek en t-shirt
♡ Ferry stripe - sweaters en tees met een blauwe streep en boot print
♡ Sailors heart - deze print mag niet ontbreken... op een trui of op een felrode legging
♡ Sokken - in de thema's van bovenstaande prints... dus voor bij elke outfit een passend paar sokken, hoe tof is dat... het is vaak een 3-pack met verschillende kleuren en print, dus meteen drie paar leuke sokken.



Mini Rodini ss23 | de pre aw23 collectie sluit mooi aan bij de andere spring summer collecties in onze winkel, bijvoorbeeld Bobo Choses, Sproet&Sprout en natuurlijk de ss23 collectie van Mini Rodini 'book club & pigeon post'. De spring summer collection zit vol met toffe sweaters, t-shirts, korte broeken, jurken, rokjes, sokken, tanktops, sweatpants en nog veel meer. Heel veel moois om te dragen in het voorjaar en de zomer. Het gaat wel erg hard, dus wees er snel bij voordat je misgrijpt. Shop nu jouw favorieten en maak mooie voorjaarslooks en zomeroutfits voor jouw little one(s).



Mini Rodini basics | je shopt van Mini Rodini bij ons ook altijd de fijne basics in het zwart en met de beige leopard print. Leggings, t-shirts, longsleeves, jurken, rompers, baby broeken, baby mutsje. Gemaakt van een super zachte en soepele stof, dus een extra comfortabele fit.



Happy shopping!

Shop op labelsforlittleones.com

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »