personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 10 / Jun / 2022

Jellycat // new collection & brand in the spotlight

Jellycat // new collection & brand in the spotlight

Super zacht, grappig en uniek speelgoed... dat willen we allemaal voor onze kids! Vanaf nu shop je bij ons online en in de winkel het merk Jellycat. Geweldige soft toys voor baby's en kids, zoals knisperboekjes, speel hangers/ activity toys, knuffels groot en klein als nieuwe beste vriend van jouw kindje!

Je shopt Jellycat hier in onze webshop en in onze winkel in Utrecht Leidsche Rijn Centrum!

Wat voor leuks zit er allemaal in de Jellycat collectie?
• Ultra zachte knuffels als een van de beste vrienden van jouw kindje. Jellycat octopus is een van onze favorieten! De knuffels zijn er in verschillende maten en kleuren. Ook Colin Chameleon en Sheldon Shrimp zijn geweldige knuffels met een uniek design en grappige uitstraling. 

Jellycat knuffels & soft toys 
• Een favoriet van heel veel baby's; het knisperboekje! Jellycat heeft vrolijke kijk- en voelboekjes waar een baby van alles kan ontdekken. Geluidjes, structuren, kleuren en natuurlijk dieren. De staartenboekjes zijn er in verschillende uitvoeringen: jungle dieren, huisdieren, boerderij dieren en dino beesten.
Jellycat knisperboekje // kijk- en voelboekje // staartenboek
• Lachende fruitknuffels! Hoe leuk is het om een banaan of aardbei te hebben met een vrolijk lachend gezicht... spaar alle soorten Jellycat fruit om een hele fruitmand te vullen. De blauwe bes en sinaasappel zijn ook super lief! Wat is jouw favoriet?
• Speelhangers voor baby's. Handig en leuk om te gebruiken voor in de kinderwagen, boven de wieg of box of bij het autostoeltje. Bevestig de activity toy ergens aan vast en jouw baby kan kijken en spelen. De Jellycat baby fox spiraalhanger is super tof en ook de rups Christopher Caterpillar is een feestje om mee te spelen.

Jellycat is super leuk en origineel als cadeautje! Wij pakken een cadeau altijd graag voor je in. Geef bij het product even aan voor welke gelegenheid wij het in mogen pakken!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »