personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 22 / Aug / 2023

En Fant thermo boots | new collection aw23

En Fant thermo boots | new collection aw23

Het is zover... de En Fant thermo boots zijn er weer! Wij hebben dit seizoen alle 19 de kleuren ingekocht. Met print, zonder print, met glitter, dus voor ieder wat wils. Ons hele magazijn ligt vol met de gevoerde laarzen, maar ze zijn altijd favoriet, dus wacht niet te lang met bestellen. De En fant laarzen zijn heerlijk warm door de voering en dus ideaal voor de herfst en de winter. Ook zijn er winterjassen en wollen baby sloffen van En Fant binnen!

En Fant thermoboots aw23
Er is dit seizoen weer genoeg keuze in de En Fant thermo boots! Er zijn solid kleuren, glitter laarzen en mooie printjes... je shopt ze nu online in onze e-shop en natuurlijk in onze fysieke kinderkleding in Utrecht Leidsche Rijn Centrum! Wat is jouw favoriet? Dit zijn de kleuren van alle enfant laarzen:

solid kleuren
♡ coffee bean
♡ chocolate chip
♡ nuthatch
♡ orange rust
♡ henna
♡ fig
♡ ponderose pine
♡ black
♡ portabella
♡ old rose
♡ leather brown
♡ blue night
♡ dark slate
♡ ivy green

glitter en prints
♡ print leopardo
♡ print fig
♡ glitter chocolate chip
♡ glitter fig
♡ glitter mesa rose

Wat moet ik nog meer weten over de En Fant thermolaarzen?
♡ de gevoerde laarzen vallen klein door de wollen voering. Het is dus handig om goed te kijken naar welke maat je nodig hebt. Bij de productfoto's van de laarzen staat een speciale En Fant maattabel voor de thermo laarzen, zodat je precies weet welke maat goed past. Twijfel je over de maat? Neem gerust contact met ons op via Whatsapp of Instagram DM en wij helpen je graag!
♡ de thermolaarzen hebben een smalle pasvorm en zijn daarom minder geschikt voor kindjes met een hoge wreef of brede voet.
♡ de laars is gemaakt uit één mal om te voorkomen dat er bijvoorbeeld gaatjes ontstaan waardoor het kan lekken. Dat is handig, want anders krijgen de kids natte voeten door de regen of sneeuw. Door de afgesloten laars en de wollen voering wordt het aan de binnenkant lekker warm, waardoor er soms zweetvoetjes ontstaan. De laars kan hierdoor wat gaan ruiken.
♡ hebben de laarzen een opfrisbeurt nodig? Ze kunnen in de wasmachine op een voorzichtig wolwasprogramma. Laat de laarzen na het wassen drogen aan de lucht. Niet bij de verwarming zetten, want dan kunnen ze gaan ruiken. Wel kan je er droge krantenproppen in doen.
♡ de winter laarsjes zijn ook te gebruiken als snow boots, omdat de voetjes warm blijven bij temperaturen tot -30 graden Celsius.
♡ 'Staan bij aantrekken, zitten bij uittrekken'. De laarzen gaan het makkelijkst aan als je kindje staat. Zorg dat je kindje de laarzen uitdoet wanneer hij/zij zit en de laarzen met de hand uit kan doen. Veel kindjes trekken schoenen uit door op de hiel te gaan staan met de andere voet. Hierdoor kan de wollen voering scheuren en loskomen en dat zit niet fijn!

En Fant winter jackets
Naast alle gevoerde winterlaarzen zijn er ook twee prachtige winterjassen binnengekomen van En Fant. De jassen met capuchon zijn technisch en dus wind- en waterdicht, maar wel ademend. Het winter jacket is er in twee uitvoeringen:
♡ En Fant Winter Jacket Quilt Mesa Rose - bekijk deze jas hier
♡ En Fant Winter Jacket Quilt Chocolate Chip - bekijk deze jas hier

En Fant wollen baby slofjes
En de favoriete wollen slofjes zijn er ook weer! De baby sloffen hebben een comfortabele pasvorm en sluiten middels klittenband. De En Fant baby wool slippers zijn er in drie nieuwe kleuren:
♡ bark - lichtroze
♡ walnut - lichtbruin
♡ sand melange - beige

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »