personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 08 / Jan / 2024

Yuki knitwear ss24 | new collection

Yuki knitwear ss24 | new collection

Sweater weather... is het eigenlijk bijna het hele jaar door. En daarom is het ook altijd weer een feestje als er nieuwe collectie van Yuki binnenkomt. Prachtige knitwear gemaakt van biologisch katoen met een fijne pasvorm en door de mooie kleuren eindeloos te combineren. Waar gebreide truien bij veel kids kriebelen en niet fijn zitten, kriebelen deze sweaters niet. Ben jij benieuwd naar de nieuwe kleuren? Vanaf 13 januari shop je de nieuwste collectie ook online.

Yuki ss24 | de nieuwe collectie van Yuki shop je vanaf 13 januari online en vanaf nu ligt de nieuwste collectie al in de winkel te pronken. En in aanloop naar de launch date loopt er van 9 januari t/m 12 januari een hele toffe giveaway via Instagram in samenwerking met Yuki... daarmee maak je kans op een Yuki kids item geheel naar eigen keuze! Kleur kleur en nog eens kleur... wij kunnen nooit kiezen voor welke kleuren we moeten gaan, want ze zijn allemaal zo mooi. Wij kijken altijd naar de andere collecties van een seizoen om daar de mooist matchende truien bij in te kopen. De nieuw kleuren van dit seizoen zijn dragon, blueberry, apple green, happy stripes en spring stripes.

Yuki kidswear new collection ss24 | Labels for Little Ones

Waarom Yuki? | de heerlijke knitwear van Yuki is allemaal gemaakt van zachte biologische katoen en kriebelen niet. Daarnaast zijn er zoveel verschillende kleuren en is iedere kleur eindeloos te combineren. Draag een chunky sweater of een knitted cardigan op een jeans, op een flared broek of op een rokje. Zo kan je items wat stoerder dragen, maar met een rokje of over een jurkje weer iets netter. De mogelijkheden zijn eindeloos! En voor alle mama's opgelet! Er is ook een dameslijn met verschillende kleuren truien van maat XS t/m XL.

Het hele jaar door Yuki | de fijne kleding van Yuki draag je ieder seizoen... omdat de producten zijn gemaakt van biologisch katoen, omdat ze zo lekker zitten en omdat ze fijn combineren met alle andere collecties! Ook in de zomer is het niet altijd 20-30 graden en is het op een frissere dag of tijdens een zwoele zomeravond toch lekker om een trui aan te doen. En in het voorjaar, het najaar en de winter is een trui altijd fijn om in de kast te hebben.

Yuki chunky knitted sweaters | Labels for Little Ones

Heb jij een item of kleur gezien van Yuki die niet op voorraad is bij ons? Stuur ons gerust een berichtje, dan kunnen wij kijken of wij het desbetreffende item voor je kunnen bestellen.

Nog meer nieuwe collecties | langzaamaan komen de stapels dozen bij ons binnen in de winkel om uit te pakken. De nieuwste collecties van Repose ams en MarMar Copenhagen liggen al in de winkel. Bobo Choses ss24 is net binnen, dus wij gaan onze handjes laten wapperen met uitpakken. En Piupiuchick, Tinycottons en CarlijnQ zijn onderweg. En snel zullen ook Nixnut, 1+ in the family, Gray Label, Phil&phae en Mini Rodini volgen. Op welke collectie kan jij niet wachten? Bekijk onze lanceer kalender voor de launch date per nieuwe collectie en ontdek ook alle andere collecties die dit seizoen bij ons binnen komen, inclusief nieuwe merken :)

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »