personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 17 / Oct / 2023

Winterjassen | herfst- winter '23

Winterjassen | herfst- winter '23

Brrr... het wordt nu toch echt wel fris! Met de herfst in volle gang en de winter voor de deur, is een lekkere warme winterjas geen overbodige luxe. Wij hebben een mooi assortiment samengesteld met verschillende jassen van Gosoaky, Mini Rodini, En Fant, Tinycottons en Bobo Choses. Zo loopt iedereen er mooi en lekker warm bij deze winter! Wacht niet te lang met het bestellen van een winter jas, want het graag altijd snel als het buiten kouder is.

Wij vinden een goede winterjas heel belangrijk en daarom zijn wij tijdens de inkoop altijd op zoek naar de mooiste en beste winterjassen. Kwaliteit en comfort staan voorop, dus een warme jas voor als het koud is, maar wel een jas die lekker zit, ook tijdens het buitenspelen. Wij hebben een mooi assortiment samengesteld met winter jackets van Gosoaky Outerproofs, Mini Rodini, Tinycottons, En Fant en Bobo Choses. Lees onderstaand welke jassen er allemaal zijn dit aw23 seizoen of bekijk hier al onze winterjassen!

Gosoaky winterjassen
Stiekem zijn wij het grootste fan van de jassen van Gosoaky... de jassen zijn allemaal technisch, wat inhoudt dat de jas wind- en waterdicht is, maar wel ademt. Van Gosoaky hebben De winter jackets modellen van dit seizoen zijn de Tiger Eye, de Chipmunck, de Dragon Eye en de Desert Fox. Een puffer model, een korter model en een langer model. De kleuren van dit seizoen zijn trellis green, rosewood, imperial blue, leather brown en passion purple. De jassen zijn er in maat 86-92 t/m 146-152.

Gosoaky winterjassen autumn winter 2023 Gosoaky winterjassen herfst winter aw23

Ook voor de kleintjes zijn er fijne winter jasjes en pakken. De Gosoaky Baby Sparrow Winter Coverall is een handig en mooi pak en de Gosoaky Baby Shark jas is een fijn jasje. De jasjes en pakken voor baby zijn er van maat 62-68 t/m 86-92.

Bij een mooie winterjas hoort natuurlijk een matchende wintermuts. Gosoaky heeft leuke mutsen die passen bij de jassen en die heerlijk warm zijn en niet kriebelen: de Red dragon winter hats. Ook zijn er nekwarmers en oorwarmers. Met deze fijne winter accessoires is jouw kindje helemaal klaar voor de herfst en winter!

Mini Rodini
Veel kleur en leuke prints... dan moet je bij Mini Rodini zijn. In de laatste herfst- wintercollectie 'What's cooking' zitten geweldige winterjassen.
- Korte puffer met roze en blauwe strepen
- Puffer met all-over cherries print van kersen
- Twee korte puffers met afritsbare mouwen, zodat er ook een bodywarmer van gemaakt kan worden.
- Een prachtige technische parka K2 met penguin print in een groene kleur Green.

Mini Rodini winter jackets what's cooking Mini Rodini winter jackets what's cooking

Tinycottons
Voor een echte warme winterjas die ook vaak wordt gebruikt als ski jas, moet je bij Tinycottons zijn. In de aw23 collectie 'Chamonix' zitten twee prachtige winterjassen.
- Tinycottons winter jacket raspberries pink - een prachtige roze jas met all-over print raspberries
- Tinycottons winter jacket bears brick - een geweldige rood oranje jas met all-over print van berengezichtjes met een wintermuts op

Tinycottons snow jacket winterjas Tinycottons winter jackets ski jas

En Fant
Van En Fant hebben wij twee mooie winterjassen ingekocht. Deze jas is er in twee kleurtjes: de mesa rose roze en chocolate chip lichtbruin.

En Fant winterjassen aw23 En Fant winterjassen aw23

Bobo Choses
Deze jas konden wij niet laten liggen ;) deze Bobo Choses mouse all over padded anorak winter jacket brown is een 2-in-1 winterjas. Door de mouwen van de jas af te ritsen, krijg je een bodywarmer. De jas is wind- en waterdicht, maar wel ademend. Te dragen met of zonder capuchon. En uitgevoerd in een mooie rode kleur met all-over print mouse van muizen gezichtjes.

Bobo Choses winterjas mouse print

Tip voor de herfst en winter
Bij een warme winterjas shop je bij ons ook de fijnste winter regenlaarzen. De bekende en favoriete En Fant thermo boots winterlaarzen. Deze laarzen zijn gevoerd met voel en daarom heerlijk warm om mee buiten te spelen als het koud is. Wij hebben de En Fant winter boots in 19 verschillende kleuren en prints en ze zijn er van maat 22 t/m 37. Let op: ze vallen wel klein, wel 1 tot 2 maten. Bekijk de speciale En Fant maattabel voor de gevoerde laarzen om de juiste maat te bestellen.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »