personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 24 / Oct / 2023

Winter Outlet | tot wel 60-70% korting

Winter Outlet | tot wel 60-70% korting

De herfst in volle gang en de winter voor de deur... tijd voor de Winter Outlet! Dit jaar is de winterse Outlet geopend van vrijdag 27 oktober t/m zondag 29 oktober. Shop nieuwe collecties van voorgaande seizoenen met hoge kortingen tot wel 60-70%. Sale gelukjes van Ammehoela, Bobo Choses, CarlijnQ, MarMar Copenhagen, Tinycottons, Emile et Ida, Hucklebones, Louise Misha en meer! Neem snel een kijkje...

Voor de Winter Outlet heb je geen kortingscode nodig! De kortingen zijn al verwerkt en de prijzen zijn al aangepast. Dus extra makkelijk shoppen. Vul je winkelmandje met sale gelukjes...

Winter Outlet girls maat 92 t/m maat 146 Winter Outlet boys maat 92 t/m 146

In de Winter Outlet vind je nieuwe collecties van voorgaande seizoenen met hoge kortingen. Ga je voor een trui, legging, broek, longsleeve, sokken, rok of jurk? Ammehoela, Bobo Choses, CarlijnQ, Emile et Ida, Hucklebones, House of Jamie, Tinycottons, Tocoto Vintage, I Leoncini, Louise Misha, Mini Rodini, Soft Gallery... Of ben je op zoek voor newborn baby? Dan zijn er nog mooie boxpakjes, wikkeltops en broekjes in kleine maatjes. Van MarMar Copenhagen, 1+ in the family, Konges Slojd, Nixnut, Phil&Phae.

Winter Outlet baby jongens maat 50 t/m maat 86 Winter Outlet baby meisjes maat 50 t/m maat 86

Waarom een outlet? Wij zijn geen voorstander van het 'dumpen' van kleding, maar vinden het ook zonde als nieuwe collecties te lang blijven liggen, waardoor de kwaliteit uiteindelijk niet beter wordt. Daarom hebben wij twee keer per jaar een outlet om de laatste maatjes op te ruimen, de winter outlet en summer outlet.

* Let op: de actie is geldig van vrijdag 27 t/m zondag 29 oktober en alleen geldig op geselecteerde items.
* Items gekocht in de Winter Outlet kunnen NIET retour.
* Geen kortingscode nodig, prijzen staan al juist ingesteld.
* Promoties, aanbiedingen en kortingscodes kunnen niet met terugwerkende kracht worden toegepast!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »