personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 24 / Oct / 2022

Winter Outlet '22 | Labels for Little Ones

Winter Outlet '22 | Labels for Little Ones

De laatste 5 dagen van oktober is onze jaarlijkse Winter Outlet weer geopend... van donderdag 27 t/m maandag 31 oktober shop je de mooiste nieuwe collecties van voorgaande seizoenen met hele fijne kortingen, oplopend tot wel 70% korting. De Winter Outlet is maar één keer per jaar geopend, dus pak nu je kans! Je hebt geen kortingscode nodig, je hoeft alleen maar een kijkje te nemen op de Winter Outlet pagina...

Winter Archive Sale // Labels for Little Ones

Wat houdt de 'Winter Outlet' in?
| de Winter Outlet is een, bij ons, jaarlijks moment waarbij wij een speciale pagina hebben geopend vol met alle nieuwe collecties van voorgaande seizoenen. Deze items shop je tijdens de winter archive sale met extra fijne kortingen tot wel 70%... deze winter outlet met speciale sale prijzen is maar één keer per jaar geopend, altijd rond eind oktober, zodat je nog wat mooie sale gelukjes kan shoppen voor de herfst en winter. Wanneer de Winter Outlet 'dicht' gaat, vervalt ook de speciale korting. Het is zonde als deze prachtige nieuwe kleding blijft liggen, dus daarom hebben wij eens per jaar een winter outlet. In mei/juni is er de zomer editie met zomerkleding.

Waar kan ik de Winter Outlet vinden? | je vindt de Winter Outlet hier in onze webshop. De pagina is alleen zichtbaar wanneer de outlet is geopend. Let op! De Winter Outlet actie is alleen online te vinden in onze webshop en dus niet in onze kinderkleding winkel in Utrecht Leidsche Rijn Centrum. Daar liggen op dit moment alle herfst-winter collecties van het huidige seizoen. Heb je online iets moois gezien in de winter outlet? Je kan altijd een bestelling plaatsen in onze webshop en bij de betaling aangeven 'gratis ophalen in de winkel'. Dan nemen wij het mee uit ons magazijn en zetten wij het voor je klaar.

Wat kan ik in de Winter Outlet vinden? | de archive sale zit gevuld met prachtige nieuwe kleding van al onze kinderkleding merken. Van MarMar Copenhagen, Sproet&Sprout, Maed for mini en Tinycottons tot Blu & Blue New York, i Leoncini, Konges Slojd, Tocoto Vintage en Wild & Gorgeous. In de Winter Edition zitten herfst- en winterkleding items, zoals truien, sweatpants, leggings, longsleeves, jackets, sokken, jurken en rokken. Er zitten prachtige sale gelukjes bij voor baby boy en baby girl maat 50 t/m maat 86 en voor jongens en meiden van maat 92 t/m 140. Het zijn wel veel laatste maatjes, dus wacht niet te lang met het online bestellen van jouw kinderkleding sale pareltjes, want voordat je het weet gaat iemand anders er mee vandoor... 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »