personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 20 / Mar / 2024

Tinycottons ss24 | new collection

Tinycottons ss24 | new collection

De gehele spring summer collectie van Tinycottons is compleet en shop je nu online! De ss24 collectie 'Wonderland' is weer een feestje van een collectie, want lekker veel kleur en toffe prints. T-shirts, korte broeken, rokjes, sweaters, baby styles, zwemkleding. Super leuk om met elkaar te combineren en met de andere zomercollecties in de winkel. Get spring summer ready met deze mooie Tiny collectie!

Tinycottons ss24 Wonderland

Tinycottons Wonderland new collection | spring summer is here met deze geweldige collectie van Tinycottons! Wat zit er allemaal in de collectie?
♡ tees | heel veel t-shirts in allerlei kleuren en met grappige prints... flamingo orchid, mississippi orange, festival blue, tiny peace emerald, wonderland mellow yellow, tiny tee light green, wonderland pale ochre, tinyville marigold, tiny star light cream, tiny music off white.
♡ shorts | bij een leuk shirt met korte mouwen hoort natuurlijk een matching korte broek. De shorts van Tinycottons hebben een fijne pasvorm en zijn gemaakt van zachte sweat stof wat zorgt voor een comfortabele fit. Ga voor een streepje, voor een all-over print of voor een effen kleur short. De korte broekjes zijn mooi te combineren met alle tops.
♡ sweatshirts | de sweaters van Tinycottons zijn altijd een goed idee. Mooie kleuren, leuke prints en een oversized pasvorm. Combineert altijd goed met legging, sweatpants en korte broek. De truien van Tiny hebben een boxy fit, dus vallen iets korter en lekker breed.
♡ swimwear | altijd een feestje bij Tinycottons is de zwemkleding... geweldige, stoere zwembroeken voor de boys en mooie badpakken en bikini sets voor de meiden. De zwemkleding heeft een goede pasvorm en droogt lekker snel na het zwemmen. De kwaliteit is heel goed, waardoor het lang mooi blijft. 
♡ leggings en broeken | aangesloten leggings, sweatpants en baggy pants... voor bij ieder bovenstuk ook een mooie onderkant. 
♡ rokjes | heerlijke a-lijn rokjes met een geplooide boord om lekker mee te swieren... geweldige zomerrokjes en leuk te combineren met een blouse, t-shirt of sweatshirt.

Bekijk de gehele collectie snel online of kom gezellig langs in onze kinderkleding winkel in Utrecht Leidsche Rijn centrum aan de Wenenpromenade. Wij helpen jou en je litte one(s) graag met het uitzoeken van een leuke outfit voor het voorjaar of de zomer!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »