personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 26 / Jan / 2022

Tinycottons // ss22 new collection in the spotlight

Tinycottons // ss22 new collection in the spotlight

Nu online! De nieuwe collectie van Tinycottons is vanaf 26 januari online te bestellen in onze webshop en verkrijgbaar in onze winkel in Leidsche Rijn Centrum. De spring/summer collectie ‘My Tiny Island’ is een feestje om te zien en om te dragen! Benieuwd wat er in de collectie zit? Super leuk als wij jullie blij mogen maken met deze mooie collectie vol fijne tees, sweaters, shorts, swimwear, legs en meer...

Collectie My Tiny Island
De ss22 collectie van Tinycottons heet ‘My Tiny Island’ en is geïnspireerd op het zomerse Griekse eiland Corfu. De vrolijke, zachte kleuren die terug komen in de collectie stralen het voorjaar en de zomer uit. De zomercollectie heeft geweldige items die eindeloos met elkaar te combineren zijn. Shirts, shorts, swim essentials, jurken, rokken, leggings, sweaters, sweatshirts...

Tinycottons New Collection // My Tiny Island // Labels for Little Ones

De collectie bestaat uit een drop 1 en drop 2. Drop 1 is vanaf 26 januari te bestellen in onze webshop en kinderkleding winkel. De launch van drop 2 staat gepland op 23 februari.

Wat zit er in de collectie?
De collectie zit vol fijne items van hoogwaardige kwaliteit. De kleding is veelal gemaakt van zacht biologisch katoen. De mooie pasvorm en stofsamenstelling zorgt voor een comfortabele fit.
• Heel veel fijne tees met een fijne pasvorm. De shirts zijn er in allerlei kleuren en uitvoeringen. T-shirts met streepjes, een vrolijke all-over print, basic tees met een subtiele opdruk… Bijvoorbeeld dit te gekke unisex t-shirt. 
• Comfortabele leggings. De leggings zijn er ook in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld met streep, all-over prints, bloemetjes. Bekijk deze vrolijke legging eens ;)

Tinycottons New Collection // My Tiny Island // Labels for Little Ones

• Shorts voor boys en girls! Een paar mooie korte broeken kunnen natuurlijk niet ontbreken voor in het voorjaar en de zomer. In drop 2 zitten hele toffe shorts met strepen... ook in drop 1 zitten al fijne korte broeken... bijvoorbeeld de Tinycottons Birds Short cadet blue/ light cream.
• Sweatshirts voor een zwoele zomeravond of een frisse voorjaarsdag wanneer het net iets te koud is voor alleen een t-shirt. Dan is een trui een heel fijne oplossing. De sweatshirts zijn er in meerdere kleuren. Wij zijn helemaal fan van deze mooie trui... in een geweldige kleur rood!
• Tinycottons beach essentials. Zwembroeken, badpakken, bikini's, strand laken met vrolijke sinaasappels en strepen. Alles voor een fijne zomerse vakantiedag...

Tinycottons New Collection // My Tiny Island // Labels for Little Ones

Als wij je mogen helpen met maat- en/of styleadvies horen wij het graag. Stuur ons een berichtje via Whatsapp of DM en wij kijken met je mee!

Happy Shopping!

Lieve groetjes,
Frank, Femke & Jinke

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »