personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Frank - 11 / Oct / 2023

Stock up on tights | 20% korting op maillots

Stock up on tights | 20% korting op maillots

onze stock-up on tights actie komt er weer aan...van 13 t/m 15 oktober shop je alle maillots met 20% korting! GEBRUIK KORTINGSCODE: STOCKUPONTIGHTS De actie loopt online in onze webshop maar ook in onze winkel in Utrecht Leidsche Rijn Centrum.

Het herfst seizoen doet eindelijk zijn intrede en daarmee kunnen de maillots niet ontbreken in de kledingkast. Je besteld de tights van oa. Repose, CarlijnQ Collégien, MarMar Copenhagen en Sproet&Sprout alleen op vrijdag 13 tot en met zondag 14 oktober met een fijne korting. Heb jij ook al de nieuwe kleuren Bordeaux Grand Cru gezien, die is er in een hele fijne zachte rib maillot of met een prachtige glitter. 

Wij hebben altijd een ruime voorraad maillots van verschillende merken en in allerlei kleuren op voorraad. Vergeet niet tijdens het afrekenen de volgende kortingscode te gebruiken. Zit je maat er niet meer tussen? stuur ons dan even een berichtje met de maat en de kleur die je zoekt en wij kijken voor je of de maillot nog bij te bestellen is ;-)

KORTINGSCODE: STOCKUPONTIGHTS

* Let op: de actie is geldig van vrijdag 13 t/m zondag 15 oktober en alleen geldig op maillots.
* Promoties, aanbiedingen en kortingscodes kunnen niet met terugwerkende kracht worden toegepast!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »