personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 16 / Mar / 2022

Sproet & Sprout // ss22 new collection in the spotlight

Sproet & Sprout // ss22 new collection in the spotlight

Vanaf vandaag shop je Sproet & Sprout drop 2 online in onze webshop en in onze winkel! What's in drop 2? Vooral heel veel geweldige tees, sweaters, rokjes, shorts, leggings en voor baby te leuke rompers. Ontdek de gehele collectie van Sproet & Sprout...

Combineren, speels, rustig maar uniek, tijdloze ontwerpen. Sproet & Sprout hecht waarde aan kinderkleding gemaakt van hoogwaardige stoffen, zodat de items fijn zitten, lang meegaan en milieuvriendelijk zijn.

Met de tweede drop online, is de spring-summer collectie van Sproet & Sprout compleet. Bekijk hier de gehele Sproet collectie vol t-shirts, sweaters, shorts, blouses, sweatpants, jeans, rokjes, jurken, (knie)sokken en accessoires. De items zijn er voor jongens en meiden in maat 86 t/m 140. Alle items uit de collectie zijn mooi met elkaar te combineren, maar passen ook goed bij de andere collecties in onze webshop. 



'Camp Nowhere Musthaves'
• Een heerlijk sweatshirt met een leuke opdruk van een ping pong bat. Een shirt met korte mouwen, maar net even anders door de geribde boorden bij de halsboord en de bij de onderrand en mooi detail bij de armomslag. Deze uitvoering van t-shirt is er ook in een roodoranje kleur met summer camp opdruk!
• Een fijne shorts voor boys mag natuurlijk niet ontbreken. De Bermuda shorts van Sproet en Sprout hebben een mooie pasvorm en fijne fit. Leuk om te combineren met een sweater of tee.
• Dit Sproet shirt heeft leuke ruffled mouwen en onderrand en een mooi pointelle werk en vrolijke sunshine print.

Sproet & Sprout // Boys 2-10 jaar // Labels for Little OnesSproet & Sprout // Girls 2-10 jaar // Labels for Little Ones

Ben je op zoek naar een outfit voor in het voorjaar of een leuke verjaardagsoutfit? Of heb je thuis iets in de kast hangen waar je een item bij zoekt? Wij helpen je graag! Je mag ons altijd een berichtje sturen, dan denken/kijken wij even met je mee! Stuur een berichtje via een DM op Instagram, een e-mail of Whatsapp. Je bent natuurlijk ook altijd welkom om langs te komen in onze kinderkledingwinkel in Utrecht Leidsche Rijn Centrum.

Happy shopping!

Lieve groetjes,
Frank, Femke & Jinke

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »