personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 03 / May / 2024

Spring is here | lente én zomer musthaves

Spring is here | lente én zomer musthaves

Het heeft met het weer even geduurd, maar na de eerste warme dagen vorige week en de prima vooruitzichten voor de komende dagen is het nu echt lente... eindelijk de t-shirts uit de kast! Tijd om wat spring summer essentials op een rijtje te zetten. Wat is handig, wat is leuk? Een paar musthaves voor baby en kids op een rij van fijne sandalen en waterschoenen tot leuke spelletjes voor mee op reis in de auto of het vliegtuig.

Musthave 1 | sandalen van Salt-Water Sandals
Salt-Water Sandals zijn perfecte sandalen voor in het voorjaar en de zomer, omdat de sandalen ook nat mogen worden. De leren kindersandalen kan je dus dragen als casual sandaal, maar ook als watersandaal voor in de tuin, op het strand of bij het zwembad. De sandalen zijn er in verschillende modellen en kleuren, zodat er voor ieder kindje een fijne, passende sandaal is. De favoriete salt water sandal is de surfer. Deze open teen sandaal heeft twee te verstellen bandjes en heeft daarom bij veel voetvormen een goede pasvorm. Ook de salt water swimmer en salt water shark zijn veel gekozen modellen.

Salt-Water Sandals leren kindersandalen | Labels for Little Ones

Musthave 2 | voor girls: de skort of wijdere korte broekjes
Een rokje is natuurlijk ook super leuk, maar er is een nieuwe trend en dat is de skort. Een korte broek die wat wijder valt en lijkt op een rokje. Net zo handig met spelen en het maken van koprollen op het speeltoestel ;) maar een rokje of een gewone shorts is natuurlijk ook altijd leuk, dus gelukkig is ook daar nog ruime keuze. Je shopt de leukste rokjes en shorts voor meiden van oa. Piupiuchick, Navy Natural, Charlie Petite, Bobo Choses, Sproet & Sprout.

Skort voor girls | Labels for Little Ones

Musthave 3 | voor boys: een mooie jeans of chino
Onmisbaar voor boys zijn een paar fijne broeken die lekker zitten en die cool staan uiteraard. Een spijkerbroek is altijd goed en is ook gemakkelijk te combineren met verschillende t-shirts en sweaters. Mooie jeans voor boys shop je van Repose Ams, Charlie Petite, Jenest, Piupiuchick en Sproet & Sprout. Veel jeans broeken voor boys hebben een baggy pasvorm. Ook zijn er mooie chino broeken. Bijvoorbeeld van Jenest en Piupiuchick. Zachte stof, comfortabele pasvorm en mooie kleuren om goed te combineren. Van de lange broeken zijn er ook vaak leuke korte broeken. Charlie Petite heeft een mooie boys spijkershort in de collectie en ook Nixnut heeft dit seizoen denim items voor boys. Vind je kindje een spijkerbroek of andere broek echt niet lekker zitten? Dan is er ook altijd genoeg andere keuze voor een leuke legging, jogger of trousers.

Musthave 4 | voor baby: baby dropped shoulder sweater van Gray Label
De baby dropped shoulder sweater van Gray Label is een prachtige baby trui van super zachte stof. De stof is niet te dik en niet dun en daarom het gehele jaar door te dragen. Op de schouder zitten drukknoopjes voor extra gemak bij het aan- en uitkleden. Er zijn een aantal basic kleuren, zoals de blue grey en cream kleur, die wij altijd bij bestellen en per seizoen zijn er altijd nog mooie seizoenskleuren. Meteen gaan voor een gehele outfit? De gray label baby leggings met streepjes en de gray label baby pants zijn ook super fijn en matchen mooi bij het baby truitje. De dropped shoulder sweater is er ook voor grotere kids van maat 1-2Y t/m 11-12Y. Let op: de baby dropped shoulder sweaters valt wat kleiner en die kids dropped shoulder valt groot...

Gray Label dropped shoulder sweater | Labels for Little Ones

Musthave 5 | voor baby 2: slofjes en dekentje van Hvid
Bij de wollen items van Hvid denk je misschien niet meteen aan de zomer. Maar juist door de wollen stof zijn bijvoorbeeld de slofjes en de dekens heel erg fijn. Wol is thermo regulerend, wat betekent dat het warm houdt wanneer het koud is en dat het de lichaamstemperatuur behoudt wanneer het warm is. De Hvid booties kan je dus ook gewoon dragen in de lente en de zomer. Voordeel van de wollen slofjes is dat ze goed blijven zitten (veel beter dan sokjes en andere slof sokjes) en dat ze te dragen zijn van 0-9 maanden. Extra lang plezier dus. De slofjes zijn er allerlei kleuren; cream, sand, grey melange, apricot, charcoal, otter, brick, blue, pine green, artichoke, oat, mocha, light yellow, lollipop, ochre, terracotta. Hvid dekens zijn ook ideaal voor het voorjaar en de zomer. Ga voor een dunnere of medium dikke deken die je kan gebruiken als dekentje in de wagen, in de box, tijdens een slaapje. De Frankie blanket, Bibi blanket, Freddie blanket en Dora blanket zijn mooie dekens met fijne dikte om het hele jaar door te gebruiken. Altijd handig om bij de te hebben en fijn om te weten dat je kindje onder een wollen dekentje ligt, zodat het niet te koud of te warm zal zijn. Ook de Hvid cocoons zijn super fijn om te gebruiken met een kleintje.

Hvid booties & blankets | Labels for Little Ones

Musthave 6 | Janod magnetibooks en magneti stories
De magneetboeken van Janod zijn ideaal voor je kindje om mee te spelen tijdens een reis. De magneetboeken zijn iets groter en hebben meer magneetjes. Klap het boek open en ga aan de slag op de magnetische flap door voorbeeldkaarten na te maken of door zelf creatief aan de slag te gaan. De magneti stories zijn iets kleiner, waarbij je kindje in het 'lege' boekje zelf een verhaaltje kan maken met de magneten. Beide magneetboeken zijn gemakkelijk mee te nemen, nemen niet veel ruimte in beslag en zijn snel op te ruimen. Door de velen magneetjes zal je kindje even zoet zijn met spelen.

Janod magnetibooks & magneti stories | Labels for Little Ones

Musthave 7 | (binnen)speelgoed van Connetix, Cleverclixx & Stapelstein
We weten allemaal wel dat het in Nederland niet de hele zomer 25 graden met zon in en dat het ook wel een frisser is of dat het regent. Dus dan is creatief binnenspeelgoed een uitkomst. Met de magnetische tegels van connetix en cleverclixx kan je kindje een mooi bouwwerk, een knikkerbaan of een racebaan maken door de magnetic tiles aan elkaar te klikken. Ook Stapelstein is mooi speelgoed voor binnen, uitgevoerd in regenboog original kleuren of pastel kleuren. Met de stapelstenen en balans borden kan van alles worden gedaan. Parcours maken, zitjes maken, kleuren sorteren, rond draaien, balanceren. Van de Stapelstein balance boards is net een limited edition uit: de Stapelstein balanceboard Nikejane. Alle drie deze merken vallen in de categorie open ended play, wat inhoudt dat er geen regels verbonden zijn aan het spel. Met open eind speelgoed kan je kindje zelf bepalen wat hij/zij met het speelgoed gaat doen. Dit is goed voor verschillende vaardigheden, zoals de motoriek, oplossend vermogen, creativiteit, samenwerken.

Stapelstein stapelstenen en balansborden | Labels for Little Ones

En dan nog twee handige tips voor de kindergarderobe!

Lente-zomer tip 1 | laagjes
In de ochtend fris, in de middag warmer, in de avond weer koeler... vaak kleden we ons dan of te warm of te koud aan en dat is niet fijn. Onze tip is om te werken in laagjes. Werk met een t-shirt, korte broek en sweater. Of een jeans of legging in plaats van een shorts. Zo kan er altijd iets uit als het toch te warm is, maar hoeven we het niet koud te hebben op school of bij de opvang. En wat vaak ook leuk is, is als het shirt nog net onder de trui uitkomt. Een t-shirt met korte mouwen aan de onderkant en een longsleeve bij de mouw. Maakt de outfit net wat speelser. Ook bij baby'tjes werkt dit door een romper met korte mouwtjes aan te doen en een truitje eroverheen.

Lente-zomer tip 2 | capsules
Zorg ervoor dat je capsules creëert van 9 items, waarbij je 3 sweaters, 3 shirts en 3 onderkanten hebt. Voor de zomer kan je dit doen met 6 of 8 items, waarbij je alleen t-shirts en onderkanten hebt. Vind je het lastig om zo'n capsule samen te stellen? Wij helpen je heel graag... dus stuur gerust een DM dan kijken wij even met je mee. En deze tip is uiteraard niet alleen voor de lente, maar voor het hele jaar door. Want hoe fijn is het om met een x aantal items heel veel verschillende setjes te kunnen maken. Onderstaand twee voorbeelden van capsules. Zo is ook te zien dat alle collecties van de merken mooi met elkaar te combineren zijn. House of Jamie, Bobo Choses, Tinycottons, Piupiuchick, Repose Ams, Jenest, Ammehoela, Petit Blush, Gray Label, Repose Ams...

Boys capsule | Labels for Little Ones Girls capsule | Labels for Little Ones

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews