personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Frank - 28 / Jun / 2018

Special Extra Online Sale - 40%

Special Extra Online Sale - 40%

Van vrijdag 29 juni t/m maandag 2 juli lopen de kortingen in de SALE op tot 40% !!! Shop je op die dagen 2 items of meer (waarvan één) uit de sale gebruik dan een speciale kortingscode tijdens het afrekenen voor extra korting.

Dit weekend is kindermodebeurs Playtime Parijs. Wij reizen af naar de fashion hoofdstad van Europa om weer de nieuwste collecties kinderkleding voor lente/zomer 2019 in te kopen....YAAAAY! Op deze fashion beurs in het Parc Floral net buiten het centrum van Parijs zijn meer dan 500 merken van over de hele wereld aanwezig om de nieuwste collecties en trends voor de lente / zomer 2019 te presenteren.

I Love Paris | Labels for Little Ones

Wij gaan zeker weer collecties van Louise Misha, MarMar Copenhagen, Wild & Gorgeous, Hucklebones London, i Leoncini en Blu & Blue New York groots inkopen...en blijven op zoek naar nieuwe merken. Ook volgend seizoen hebben wij een ruime keuze beschikbaar op www.labelsforlittleones.com en in onze showroom.

Ben je nieuwgierig geworden? Kom dan gewoon een keertje langs in onze showroom in Harmelen, 10 minuutjes rijden vanaf Utrecht en makkelijk voor de deur gratis parkeren. Stuur ons even een berichtje als je langs wil komen, mag ook lekker 's avonds of op een zondag....net wanneer het jou uit komt.

Van vrijdag 29 juni t/m maandag 2 juli lopen de kortingen in de SALE op tot 40% !!! Shop je op die dagen 2 items of meer (waarvan één) uit de sale gebruik dan de volgende kortingscode tijdens het afrekenen:

--> ILOVESUMMER <--

Je ontvangt dan nog eens een extra 10% korting tijdens het afrekenen over de producten producten vanuit de sale! Deze kortingscode kan je invullen in je winkelwagen, voordat je gaat afrekenen.

 30% --> 40% korting op Louise Misha 
 30% --> 40% korting op Tocotó Vintage
 30% --> 40% korting op MarMar Copenhagen
 30% --> 40% korting op Blu & Blue New York
 30% --> 40% korting op Wild & Gorgeous
 30% --> 40% korting op Hucklebones London
 20% --> 30% korting op I Leoncini

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »