personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 08 / Nov / 2023

Sinterklaas & Kerst | cadeautips

Sinterklaas & Kerst | cadeautips

De feestmaanden zijn aangebroken, de Sint is bijna in het land en voordat je het weet is het alweer Kerst. Ieder jaar weer een uitdaging om op tijd leuke cadeautjes in huis te hebben die ook nog eens origineel zijn, leuk zijn voor de kids en voor de ouders ;) lees snel verder voor de perfecte cadeautips en zorg dat je op tijd de december cadeautjes in huis hebt. Wij pakken het ook graag voor je in met onze persoonlijke cadeauservice!

Connetix & Cleverclixx | dit magnetische speelgoed staat garant voor eindeloos speelplezier. De tegels hebben magnetische randen, waardoor deze aan elkaar te klikken zijn. Zo maak je de mooiste bouwwerken en figuren, zowel 2D als 3D. Begin met een creative pack als starterspack om te kijken hoe het werkt en breidt vervolgens uit met grote pakketen of ga voor de uitdaging van een Connetix ball run of Cleverclixx race track. De magnetische tegels van deze twee merken gaan goed samen en klikken ook aan elkaar!

Connetix & Cleverclixx magnetische tegels Cleverclixx en Connetix magna tiles ball run race track

Hey Clay | met deze originele boetseerklei maken kinderen de mooiste creaties aan de hand van de bijhorende app. Download de app, pak de kleiset erbij en kies welk personage je wil maken. De app vertelt je kindje stap voor stap wat hij/zij moet doen en vertelt daarbij ook verhalen over de personage. Dus tegelijkertijd leert je kindje de figuren ook kennen. Verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en maten. In het heyclay thema dinos, fluffy pets, birds, animals, ocean, aliens, monsters en meer! En er komt eind november ook een te gekke Hey Clay adventskalender...

Hey Clay boetseerklei dinos kinderklei Heyclay kleisets boetseerklei

Janod | de magneetboeken zijn super favoriet en dat snappen wij wel. Keuze uit 17 verschillende magnetiboeken in diverse thema's, zoals prinsessen, auto's beroepen, seizoenen, de ruimte/ het heelal, dino's, dieren. Maak de voorbeeldkaarten na met de verschillende magneten of maak zelf creatieve samenstellingen. Janod heeft ook mooie puzzels voor iedere leeftijd. De puzzel komt in een handig doos met hengsel. Zo is de puzzel makkelijk op te bergen of mee te nemen.

Janod speelgoed magnetibook Janod magneetboeken

Djeco Toys | heel veel soorten puzzels, zoals een gewone legpuzzel, een ontdekkingspuzzel, een zoekpuzzel, een magische puzzel of een puzzel art. En de djeco knutselpakketten voor ieder wat wils. Prinsessen kroontjes maken, caleidoscoop creëren, race auto's knutselen, zwaarden versieren, pakketten maken en nog veel meer. Leuk om binnen te doen als het buiten slecht weer is en ook leuk voor een thema kinderfeestje! 

Djeco toys crazy motors speelgoedauto's Djeco toys knutsel- en versier pakketten knutselen

Maileg | verzamel de hele Maileg muisjes familie. Dad mouse, mum mouse, big brother mouse, little brother mouse, big sister mouse, little sister mouse, dance mouse, princess mouse, prince mouse, king mouse, queen mouse, hiker mouse. De muisjes zijn erg leuk om mee te spelen in/rond een poppenhuis. Sommige muisjes komen in een luciferdoosje met kussen en dekentje. Je kindje kan zelf hele fantasie verhalen bedenken van wat de maileg muizenfamilie allemaal meemaakt!

Maileg muizenfamilie muisjes Maileg princess and the pea | Labels for little

Jellycat | de leukste zachte knuffelvrienden. Voor de allerkleinste zijn er de favoriete tails books, de my jungle book en my farm book en de boing ballen die een leuk geluidje maken als de bal stuitert. Activity toys voor aan de wieg, de box of de babygym en de zachtste knuffeldoekjes met leuk dierengezichtje. En voor groot en klein zijn er allerlei soorten knuffels. Uit de fruit serie: banaan, peer, appel, ananas, watermeloen, framboos, sinaasappel, bosbes. Uit de groente serie: tomaten, paksoi, wortel, olijven, broccoli, bloemkool. En nog meer amuseable food: birthday cake, hot dog, hamburger, sandwich, popcorn, croissant, happy boiled egg, pretzel. Uit de amuseabean serie: bunny, unicorn, ram, highland cow. Of ga je voor de Jellycat kerstcollectie? Een zachte kerstboom, de leukste kerstboomdecoratie of decoratie voor in huis, zoals Sofia Reindeer, een sneeuwbal of kersttoetjes.

Jellycat zachte knuffels Jellycat baby knuffeltjes

Pindahs hockeysokken | een super origineel cadeau voor de sportievelingen onder ons! Te gekke sokken in mooie kleuren en met toffe prints. De sportsokken zitten comfortabel en door de stof in het voetbed blijven de voeten koel. Extra leuk en speciaal is het glitterrandje bovenaan de sokken.

Pindahs hockeysokken Pindahs hockeysokken nieuwe stijlen

Grimm's & Grapat | houten speelgoed is helemaal hip. Grimm's en Grapat maken het mooiste houten open eind speelgoed. Aan het speelgoed zitten geen regels verbonden, je kindje bepaalt zelf de regels en wat hij/zij er mee gaat doen. Laat de creativiteit de vrije loop. Je zal verbaasd zijn over wat je kindje verzint. Van Grimm's zijn de houten regenbogen, de stapeltorens in kegelvorm en piramide blokkensets favoriet. Grapat heeft mooie sets met verschillende houten speelgoed, waarbij er bakjes, poppetjes en munten bij elkaar zitten.

Grimm's wooden toys houten speelgoed Grapat jonguines houten speelgoed

Stapelstein | de Stapelstein stenen en balansborden zijn de investering zeker waard. Met deze lichtgewicht stenen en borden beleeft je kindje urenlang speelplezier. Denk aan de volgende activiteiten: parcours maken, als krukje/zitje gebruiken, als opstapje gebruiken, de steen omdraaien en er in gaan zitten, de stenen als bakjes gebruiken om speelgoed of kleuren te sorteren. De Stapelstein inside collectie is een leuke toevoeging op de originele stapelstenen. Deze sets zijn kleiner en passen in de originele stapelstein.

Open eind speelgoed | eigenlijk valt vrijwel al ons speelgoed in de categorie open ended play en dat spelen samengaat met leren. Dit houdt in de kinderen zelf bepalen wat zij met het speelgoed gaan doen. Er zitten geen regels verbonden aan het speelgoed. Het stimuleert de creativiteit, de motorische ontwikkeling, het probleemoplossend denken en dit alles op een speelse wijze. Dat vinden wij een heel mooie gedachtegang en daar gaan wij dan ook graag in mee met het speelgoed van stapelstein, grimms, grapat, connetix, clever clixx, hey clay. En ook de puzzels van janod en djeco toys hebben als onderliggende gedachte de creativiteit te stimuleren door het vormgeven van de puzzels, zodat kinderen hun eigen verhaal kunnen maken/ bedenken als de puzzel gemaakt is.

Open eind speelgoed voor kinderen

Cadeautjes inpakken | natuurlijk hoort een cadeautje in de schoen, in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom mooi ingepakt. En daar helpen wij je graag mee. Vink bij het item de persoonlijke cadeauservice aan en het product wordt voor je ingepakt voor de gelegenheid. 

Bekijk snel al ons speelgoed en zorg dat je de cadeautjes op tijd in huis hebt ;)

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »