personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Frank - 20 / Apr / 2022

Scandinavian Summer Deals // 20% korting

Scandinavian Summer Deals // 20% korting

Wie houdt er nu niet van een leuke actie?! Dit weekend hebben wij op vrijdag, zaterdag en zondag (22, 23 en 24 april) een hele toffe aanbieding… je ontvangt dan 20% korting op de nieuwste zomer collecties van alle Scandinavische merken met de volgende kortingscode: SUMMER20

Klik hier om naar de speciale actiepagina te gaan en bekijk snel of er iets leuks voor je tussen zit ;-) “SS22 SUMMER DEALS” of klik op onderstaande merken om per merk te bekijken welke items je shopt met een fijne korting. 

MARMAR COPENHAGEN
MINI RODINI
LIEWOOD
KONGES SLØJD
SOFT GALLERY

Heb je al iets op het oog wacht dan niet te lang met bestellen, deze aanbieding is nl. alleen geldig van vrijdag t/m zondag zowel online in onze webshop en in de winkel*

Items van Maileg, En Fant, NOOS collecties (Never Out Of Stock), Mini Rodini "The Basics Collection" vallen buiten deze actie.

Summer Deals Baby Girl | Labels for Little Ones Summer Deals Baby Boy | Labels for Little Ones
Summer Deals Boys | Labels for Little Ones Summer Deals Girls | Labels for Little Ones

Shop voor baby boybaby girlboys en girls online in onze webshop! Twijfel je over een maatje of waar je een item mee kan combineren? Je mag ons altijd een berichtje sturen via een DM op Instagram, een e-mail of Whatsapp en wij helpen je graag!

Je bent natuurlijk ook altijd welkom om langs te komen in onze fysieke shop in het winkelcentrum van Leidsche Rijn. Tip! Heb je geen tijd om te winkelen maar woon je in de buurt van onze kinderkleding winkel in Utrecht Leidsche Rijn Centrum? Dan kan je ook online een bestelling plaatsen en tijdens het afrekenen kiezen voor gratis op afhalen in de winkel.

Happy Shopping!

* Promoties, aanbiedingen en kortingscodes kunnen niet met terugwerkende kracht worden toegepast.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »