personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 25 / Mar / 2024

Salt-Water Sandals | new collection

Salt-Water Sandals | new collection

De nieuwe collectie van Salt-Water Sandals shop je nu online en in onze winkel... wat ons betreft de fijnste kindersandalen dus daarom vertellen wij jullie daar graag meer over. Deze mooie leren sandalen zijn de enigste sandalen die ook nat mogen worden en in water gedragen kunnen worden. Je hebt dus een waterschoen en casual sandaal in één. Er zijn verschillende modellen en heel veel kleuren.

Salt-Water Sandals - leren sandalen die nat mogen worden. Dat is bij kinderen geen overbodige luxe ;) de sandaal is dus de dragen in het water, bijvoorbeeld bij het zwembad of op het strand. Ze zijn comfortabel aan de kindervoet en daarnaast zien ze er ook nog eens heel mooi uit en daarom zijn het onze favoriete kindersandalen. Wij hebben een ruime voorraad met sandalen op voorraad.

Salt-Water Sandals

Soorten en kleuren - er zijn veel verschillende modellen salt water sandalen. De salt water surfer sandaal is het meest verkochte model, want het is een uniseks model en is geschikt voor zowel bredere en smallere voeten. Een mooie sandaal met twee te verstellen bandjes, een bij de enkel en een aan de voorkant bij de tenen. De surfer is er in zeven verschillende kleuren; paprika en stone zijn de nieuwe seizoenskleuren en daarnaast zijn er nog tan, rose gold, cobalt, navy en olive. De salt water swimmer is ook een open teen sandaal, maar heeft een de voorkant een geknoopt detail en alleen bij de enkel een verstelbaar bandje. Dit model is dan ook minder geschikt voor hele brede voeten, omdat deze niet te verstellen is aan de voorkant. De shark heeft een gevlochten werk aan de voorkant en is ook bij de enkel te verstellen. Hierdoor ook minder geschikt voor een bredere voet. Het sea wee model is de 'baby' variant van de surfer. Voor de kleinere voetjes met maat 18 en maat 19...

Maatvoering | schoenen en maatjes zijn altijd lastig. Ieder schoenenmerk heeft een eigen maattabel en zelfs per schoen kan het verschillen. Daarom is er een handige salt-water maattabel, waarbij je meteen kan zien welke maat je nodig hebt. Voor de surfer, swimmer, shark en sea wee is de Sun san maattabel nodig. Bij de salt-water original sandal heb je de salt water maattabel nodig. Bij iedere sandaal in onze webshop staat de juiste maattabel onderaan bij de productfoto's. Mocht je nog steeds twijfelen, dan kan je ons altijd een berichtje sturen, zodat wij even mee kunnen kijken. Bij een sandaal mag je bij de tenen best wat ruimte over hebben, zo'n 1-1,5 cm. Belangrijk is dat het kindje niet struikelt met lopen en dat de kleine teen niet achter een randje blijft zitten.

Salt-Water Sandals

Goed om te weten | voor het gebruik van de salt water sandals hebben wij nog een handige tip!
In het begin kan de Salt-Water sandal wat stug aanvoelen of wat schuren langs een bepaalde plek van de voet waardoor er een blaar kan ontstaan. Om blaren te voorkomen en om meteen een fijne pasvorm te hebben, is het handig om voor het eerste gebruik de sandalen even omgekeerd in een bak met water op kamertemperatuur te leggen. Haal ze eruit en trek ze dan nat aan en blijf er op lopen. Hierdoor vormt de sandaal naar de voet en zal deze minder stug aanvoelen en helemaal goed gaan zitten naar de voet.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »