personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 24 / Dec / 2021

Repose AMS // nieuwe collectie

Repose AMS // nieuwe collectie

Yes, het is zo ver! De eerste nieuwe collectie van spring/summer '22 is binnen; Repose AMS. De collectie van Repose AMS 'Beautiful Things' is vanaf 4 januari online in onze webshop te bestellen. De ss22 collectie van Repose AMS is voor kids van 3 tot 12 jaar. Repose AMS staat bekend om kleur, kwaliteit en fijne pasvorm. Alles komt terug in deze nieuwe collectie. Benieuwd? Lees meer voor een kleine sneak peek van de collectie...

Collectie Beautiful Things

De ss22 collectie van Repose AMS heet Beautiful Things. En niets is minder waar, de collectie bestaat uit prachtige items met geweldige kleuren, unieke designs en van hoogwaardige kwaliteit. Bij het zien van de collectie waren wij meteen enthousiast. Kenmerkend voor de Beautiful Things collectie van Repose AMS zijn de mooie, felle kleuren, unieke ontwerpen, zachte stoffen en fijne pasvorm. De items zijn eindeloos te combineren. Al met al een collectie om heel blij van te worden. Hopelijk worden jullie en jullie kids net zo blij van de mooie items.

Repose AMS

De ss22 collectie Beautiful Things van Repose AMS is de eerste collectie voor Labels for Little Ones. Wij zijn enorm trots dat wij verkooppunt mogen zijn van dit mooie Nederlandse merk. Wij hebben super veel zin om alles aan jullie te laten zien en om jullie blij de mogen maken met al het moois. 

Repose Amsterdam

Wat zit er in de ss22 collectie?

• Hele fijne shirts met korte mouwen. De tees zijn er in verschillende kleuren, met en zonder print. De t-shirts hebben een mooie pasvorm, een hoogwaardige kwaliteit en zijn eindeloos te combineren.

• Geweldige denim items, waaronder een fantastisch gilet. Het gilet combineer je met een shirt eronder of een mooie trui. Leuk om te dragen op een broek of rok, maar ook over een jurkje.

• Sweaters in allerlei kleuren en uitvoeringen. De truien zijn heerlijk zacht en leuk te combineren met een jeans, sweatpants of op een rok. Ideaal om het hele jaar door te dragen!

• Sweatpants met een fijne pasvorm en uitgevoerd in makkelijk te combineren kleuren, zodat de jogger overal bijpast. Draag de sweatpants met een mooie tee of lekkere trui.

• Jurken en rokken. Style de jurk of rok af met een mooie riem, leuke haarclip, kniekousen of stoere pet.

• Naast alle kleding zitten er ook te gekke accessoires bij om de outfit mee te stylen; haarclips, petten, riemen, sokken, kniekousen.

Repose Amsterdam

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »