personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 21 / Jul / 2022

Repose Ams // aw22 new collection in the spotlight

Repose Ams // aw22 new collection in the spotlight

Repose Ams lanceert op donderdag 21 juli de nieuwe herfst- wintercollectie '22. De collectie draagt de naam 'The city' en zit weer vol met prachtige items voor jongens en meiden van 3 t/m 12 jaar. Een super tof merk waar kleur, ontwerp en comfort centraal staat. Shop de aw22 collectie online of in onze kinderkleding winkel in Utrecht Leidsche Rijn Centrum.

Repose Ams aw22 The city // Labels for Little Ones

Repose Ams aw22 collectie 'The City', what's new?
· De herfst- wintercollectie van Repose is voor boys en girls maat 98 t/m 146.
· De favoriete 5 pocket jeans spijkerbroek is er dit seizoen in twee kleuren; acid grey en rinsed blue. Een unisex item met een super fijn model met een baggy fit en eindeloos te combineren; een musthave voor in de kledingkast.
· Voor de boys: toffe sweaters in bijvoorbeeld grijze en blauwe kleur met logo print, een heerlijke sweatpants en trui in de felle kleur bright red, fijne tees met lange mouwen.
· Voor de girls: een glimmend gouden shirt en broek, de ruffle sweat dress in hot pink roze, streepjes jurken, prachtige jumpers, een mooi gilet.
· Accessoires mogen niet ontbreken in de collectie. Een stoere pet, mooie riem, fanny packs/ heuptasjes, toffe sokken en haarclips zitten er natuurlijk bij. 

Repose Ams voor girls // Labels for Little Ones Repose Ams voor boys // Labels for Little Ones

Nieuwe collecties
Heb je de nieuwe collecties van Bobo ChosesAmmehoela en 1+ in the family al gezien? Of zit je misschien met smart te wachten op een collectie die er aan zit te komen?
CarlijnQ 26 juli
Tinycottons 27 juli
Nixnut 28 juli
MarMar Copenhagen 11 augustus
Bovenstaande data zijn bij ons bekend, maar Donsje Amsterdam en Sproet & Sprout komen er ook snel aan! De launch kalender wordt dagelijks ge-update, dus wanneer wij meer informatie hebben, zetten wij het er natuurlijk in!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »