personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 15 / Jan / 2024

Piupiuchick ss24 | new collection

Piupiuchick ss24 | new collection

Een van onze favorieten... voor ons het derde seizoen dat wij verkooppunt zijn van het te gekke Portugese merk Piupiuchick. En ook nu zijn wij weer dol op de collectie... Piupiuchick ss24 '32º Degrees' shop je vanaf woensdag 16 januari online en ligt nu al te pronken in onze winkel. Vrolijke kleuren, creatieve prints en prachtige details uitgewerkt tot de mooiste designs voor boys & girls van 1 t/m 14 jaar!

Piupiuchick '32º Degrees' | de nieuwe collectie van Piupiuchick spring summer '24... '32º Degrees' vol met de leukste zomerse items tijdens vakantie en zomerdagen van 32 graden ;) maar natuurlijk ook toffe items, zoals sweaters, trousers, jeans en rokjes die nu en in het voorjaar al heel goed te dragen zijn. De collectie shop je vanaf 16 januari online. Een vrolijke collectie met zomerse uitstraling, waardoor je alweer helemaal zin krijgt in het voorjaar.

Piupiuchick ss24 new collection Piupiuchick ss24 new collection

Boys & girls | de nieuwe Piupiu chick collectie zit vol moois voor jongens en meiden van 1 t/m 14 jaar. Voor de kleinere kids maat 80 en maat 86 zijn er toffe sweaters, rompers, shorts, bloomers, lange broeken en een tuinbroek. Voor de boys zijn er stoere sweaters, hoodies, jeans, baggy pants en t-shirts. Voor de girls zijn er vrolijke tops, jurken, rokjes, jumpsuits, blouses, shirts met korte mouwen, cropped tops en flared broeken. Ook zit er een unisex Piupiuchick tuinbroek bij met korte pijpen. Altijd een favoriet item en super leuk te combineren met een dunne sweater of t-shirt eronder.

Heel veel nieuwe collectie | inmiddels shop je de nieuwste collecties van Bobo Choses 'A folk song', Repose Ams 'Hi, how are you?' en de eerste drop van MarMar Copenhagen 'Postcards from paradise' al online en in onze winkel. En er volgt nog zoveel moois. Ondanks dat het al voorjaars- zomercollecties zijn, kunnen wij niet wachten alles met jullie te delen, want alle collecties zijn weer te gek en wil je niet missen én in alles collecties zitten ook heel veel items die je nu al draagt ;) op welke collectie kan jij niet wachten? In januari kan je online en in onze winkel verwachten: CarlijnQ, MarMar Copenhagen drop 2, Tinycottons, Gray Label, Nixnut en heel misschien Donsje en 1+ in the family. In februari volgen ook nog heel veel merken, oa. Phil&phae, Navy Natural, Sproet & Sprout, Petit Blush, House of Jamie, Ammehoela en nog veel meer!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »