personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 17 / Jan / 2023

Piupiuchick | ss23 new collection in the spotlight

Piupiuchick | ss23 new collection in the spotlight

Deze collectie launch vinden wij stiekem extra leuk, want Piupiuchick is een nieuw merk bij ons online en in de winkel. Ondanks dat het de eerste collectie van dit toffe merk is, hebben wij goed ons best gedaan met inkopen, want er zit heel veel leuks bij voor jongens en meiden van 3 t/m 14 jaar. Heel veel kleur, leuke prints en toffe ontwerpen... het zit allemaal in de ss23 collectie. Woensdag 18 januari shop je Piupiuchick online in onze webshop!

Piupiuchick | als nieuw verkooppunt van Piupiuchick, stellen wij dit merk graag kort aan je voor! Ken je het merk al en ben jij fan? Bekijk dan hier meteen de nieuwste collectie, want er zitten weer geweldige items tussen die je niet wil missen.
♡ Piupiuchick komt uit Portugal, Porto - daar vindt het ontwerp- en productieontwerpen plaats
♡ door ontwerp en productie lokaal te houden is er goed zicht op alle processen en wordt ervoor gezorgd dat werkomstandigheden optimaal zijn en gezorgd worden voor een milieubewuste productie
♡ kinderen de beste tijd laten beleven tijdens hun kindertijd - dat is waar Piupiu voor staat
♡ en hoe kan dat beter met 'fun'... vrolijke kleuren, gezellige prints en eigenwijze ontwerpen
♡ niet alleen voor de kids moet het leuk zijn, ook de ouders worden vrolijk van de collectie
♡ en wanneer jouw little one(s) blij en gelukkig is/zijn, maakt dat volwassenen ook blij ♡

Piupiuchick ss23 eighteen summers | Labels for Little Ones


Eighteen summers | na een korte introductie van het merk Piupiuchick over naar voor ons de eerste nieuwe collectie! De spring summer ss23 collectie genaamd Eighteen Summers. Vol met te gekke items voor boys en girls in een maattabel van 3 t/m 14 jaar.

What's new | de nieuwe collectie zit vol prachtige kleding... het leukste is om de nieuwe Piupiu collectie zelf te bekijken, maar onderstaand een kleine preview.
♡ shorts - korte broeken in jeans stof en zachte badstof, eindeloos te combineren met een leuke sweater, t-shirt of top.
♡ rokjes - voor de meiden heel veel leuke rokjes, overslag rokjes, rokje met knopen. Combineer de skirt met een tee of tanktop en ready to rock!
♡ t-shirts - heel veel shortsleeves in verschillende kleuren met en zonder print, een kraagje.
♡ jeans items - de favoriete Piupiuchick tuinbroek hebben wij dit seizoen nog niet, maar wel de unisex spijkerbroek en een hele toffe jeans korte broek.
♡ sweaters - geweldige truien in vrolijke kleuren en met toffe prints. Draag de sweaters op een rokje, short of lange broek!

Piupiuchick ss23 girls new collection | Labels for Little Ones Piupiuchick ss23 boys new collection | Labels for Little Ones

SS23 collecties | en er komt nog meer nieuws aan... bekijk hier onze launch kalender voor een mooi overzicht. In januari launchen de volgende merken de voorjaars- zomercollectie '23: Donsje Amsterdam, CarlijnQ, NixnutMini Rodini, The New Society, Tinycottons, Maed for mini en 1+ in the family.

De nieuwste ss23 collecties van Bobo Choses 'living in a shell', MarMar Copenhagen 'Kindness' en Repose Ams 'Nine to five' shop je al in onze e-shop.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »