personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 19 / Jul / 2023

Piupiuchick | new collection aw23 'Sea people'

Piupiuchick | new collection aw23 'Sea people'

Na de nieuwe collectie van Bobo Choses en 1+ in the family volgt meteen de volgende... Piupiuchick! De te gekke herfst- wintercollectie van Piupiuchick 'Sea People' zit vol met te gekke stijlen voor jongens en meiden. De items zijn leuk te dragen in het najaar en winter, maar veel stijlen zijn ook nu al te dragen, bijvoorbeeld de jeans, de rokjes en de top en blouses. Bekijk de nieuwe Piupiu collectie nu online of bewonder al het moois in onze kinderkleding winkel in Utrecht Leidsche Rijn.

Piupiuchick aw23 | dit is voor ons het tweede seizoen dat wij Piupiuchick in de winkel hebben. En wat vinden wij het leuk... de afgelopen zomercollectie deed het erg goed, dus wij zijn reuze benieuwd wat jullie van de herfst- wintercollectie vinden. De nieuwe Piupiu chick collectie zit vol met prachtige items voor jongens en meiden. Een aantal stijlen gaan al vanaf maat 74, dus 9 maanden! Voor de boys zitten er de favoriete jeans items bij in verschillende kleuren, tuinbroeken, sweaters en hoodies. Voor de meiden zijn er vrolijke rokjes, blouses, tops en gebreide vesten/truien. Alles in vrolijke kleuren, want dat is iets wat altijd terug komt. Alle items van Piupiu zijn mooi met elkaar te mixen en matchen.

Misschien raak je een beetje in de war. Het is hartje zomer en overal verschijnen al herfst- wintercollecties... dat zouden wij ook graag net iets anders zien, maar helaas kunnen wij daar in ons uppie niet zoveel aan doen. Een gehele branche veranderen is een vrij onmogelijke opgave. Maar wij bekijken graag de positieve kant, dus die lichten wij even uit! Het leuke van kinderkleding collecties is dat er eigenlijk altijd wel kleur in zit en vrolijke prints. Dus dat kan het hele jaar door worden gedragen. En daarnaast zijn veel items ook vrijwel het hele jaar te dragen. Denk aan een rokje: draag de skirt met maillot en sweater en je hebt een toffe najaarslook en draag de rok met een t-shirt en je hebt een leuke zomerlook. Hetzelfde geldt voor een sweater: het is niet een half jaar elke dag 30 graden en vaak koelt het wel wat af in de avond. Dan is een mooie sweater geen overbodige luxe. Oversized sweaters zijn tegenwoordig ook helemaal in, dus als je een maatje groter koopt, kan je de trui in de zomer al aan en ook nog in de winter. En voor een lange broek of toffe jeans geldt hetzelfde. 

Piupiuchick new collection aw23 sea people Piupiuchick new collection aw23 sea people 2

Het merk Piupiuchick | als je Piupiuchick nog niet kent, is het zeker even de moeite waard om de collectie te bekijken. Een korte introductie voor het achterliggende merk achter de geweldige collectie. Piupiuchick is een Portugees kinderkleding merk en richt zich op het ontwikkelen van mooie collecties die zich richten op de verbeeldingskracht van kinderen. In alle collecties komen kleur en abstracte vormen voor. Unieke en stijlvolle ontwerpen met speelse details, kleurrijke prints en verfijnde patronen die de verbeelding van kinderen prikkelen. De kleding wordt gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen het ruwe en actieve leven van kinderen. De kleding is duurzaam en gaat lang mee, omdat het erg mooi blijft en het vaak ook gedragen kan worden door bijvoorbeeld een volgend broertje, zusje, neefje of nichtje. Kinderen voelen zich speciaal en bijzonder in de kleding, doordat alle creaties de verbeelding van kinderen tot leven brengen.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »