personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 22 / Mar / 2023

New labels | ss23 new brands in the spotlight

New labels | ss23 new brands in the spotlight

Piupiuchick, Navy Natural, Beachlife, Salt-Water Sandals, Studio Noos en Stapelstein... het voelt alsof ze er altijd al bij hoorde, maar het zijn toch echt allemaal nieuwe merken bij ons in het assortiment. En dat vinden wij super leuk! Hopelijk worden jullie er net zo blij van. Een kleine introductie per merk, maar neem ook vooral een kijkje op de productpagina's zelf om te kijken wat voor een mooie producten al deze merken maken!

Navy Natural new collection ss23 | Labels for Little Ones

Navy Natural

Collecties geïnspireerd op strand en zee... ontworpen aan het strand en bij de zee. De prachtige collecties van Navy Natural shop je vanaf nu bij Labels for Little Ones. Flared broeken, tops, blouses, leggings, truien, jurken, rokjes, shorts en t-shirts. En ook de Navy natural tuinbroek zit er elke collectie bij, een favoriet item! De kleuren zijn rustig en de prints lief. De zomer- en wintercollecties worden met veel liefde en aandacht ontworpen, zodat het allemaal mooi bij elkaar past. Mixen en matchen kan dan ook goed binnen een collectie.

Piupiuchick new collection ss23 | Labels for Little Ones

Piupiuchick
Voor het eerst bij ons online en in de winkel en meteen een succes... sinds dit spring summer '23 seizoen shop je Piupiuchick ook bij Labels for Little Ones. En zo te zien zijn jullie enthousiast, want het rent de deur uit. Meermaals de vraag gekregen of wij het bij kunnen bestellen. En dan meteen een van de sterke punten van dit Portugese merk; duurzaamheid. Om overproductie tegen te gaan produceren zij alleen wat is besteld, waardoor re-orderen vaak niet mogelijk is. Aan de ene kant erg jammer, maar wij vinden het ook heel belangrijk dat er wordt gedaan aan mens en milieu. Dus voor volgend seizoen een leerpunt voor ons en voor jullie... voor ons: meer inkopen. Voor jullie: snel erbij zijn, voordat je misgrijpt ;)

Salt-Water sandals sandalen new collection ss23 | Labels for Little Ones

Salt-Water Sandals
Sandalen die er mooi uitzien én die ook tegen water kunnen. De leren sandalen van Salt water zijn stijlvol, comfortabel voor de voet en mogen in het water. Het leer is waterdicht en blijft mooi als het na is geworden, ook na zout water. Waarom kiezen voor Salt-Water sandals?
- stijlvol, maar ook te dragen als waterschoen door 
- de leer gevoerde urethaan zool vormt zich naar de voet bij herhaaldelijk gebruik na een aantal draagbeurten wat zorgt voor optimaal draagcomfort
- roestvrije gespen die makkelijk te verstellen zijn
- door de hoge kwaliteit blijven de sandalen lang mooi
- voor iedere maat van de kindervoet wel een passende sandaal, bijvoorbeeld de surfer, de shark, de swimmer, de sea wee, de sailer en de original
Alle modellen en verschillende kleuren vind je op de Salt-Water Sandals productpagina. Bij de productfoto's vind je per model ook de bijpassende maattabel, zodat je de juiste maat kan bestellen.

Studio Noos new collection | Labels for Little Ones

Studio Noos
Stijlvolle en praktische tassen en accessoires voor moeders. Studio Noos staat bekend om de fijne teddy mom bags. En wat niet mag ontbreken in de luiertas zijn de teddy pouch en de verschoonmat. Gebruik de teddy etui om kleine essentials in mee te nemen, zoals luiers, doekjes, crèmes, make-up, sleutels... en met de changing mat kan je jouw kindje op ieder moment op een zachte ondergrond verschonen. Dat is wel zo comfortabel. Vind je het leuk om voor een mother-daughter look gaan? Dan zijn er ook de teddy mini backpacks voor kids. Handig om overal mee naar toe te nemen met wat speelgoed, kleurplaten, luiers, toetenpoetsers, knuffels... noem maar op!

Stapelstein new collection | Labels for Little Ones

Stapelstein
Dit geweldige open ended speelgoed shop je nu online en in onze kinderkleding winkel in Utrecht Leidsche Rijn centrum. Stapelstein stimuleert kinderen om zelf te spelen en zich motorisch te ontwikkelen. Daarnaast motiveert het om te bewegen. Met Stapelstein zijn de mogelijkheden oneindig. Stapelen, een parcours maken, balanceren, gebruiken als opruimbakjes, als zitje. Het assortiment bestaat uit verschillende producten; stapelstein stenen en stapelstein balance boards. Je shopt de items in een set of los van elkaar.

Wat houdt open ended speelgoed in?
Open ended speelgoed staat voor speelgoed waar geen vaste regels aan zitten. Kinderen kiezen zelf wat zij met het speelgoed gaan doen. Door zelf na te denken over wat je met bepaalde items kan, worden zij geprikkeld om de creativiteit te vrije loop te laten en het geeft een vrij gevoel, omdat zij zelf bepalen.

Beachlife new collection ss23 | Labels for Little Ones

Beachlife
Na veel vraag naar zwemkleding voor jongens en meiden hebben wij beachlife swimwear ingekocht. Beachlife staat bekend om de fijne pasvorm, goede kwaliteit en vrolijke kleuren zwemkleding. Bekijk de nieuwste spring summer collectie nu online vol met bikini's, badpakken en swim shorts.

De collecties van Piupiuchick, Navy Natural, Beachlife, Salt-Water Sandals, Studio Noos en Stapelstein zijn te koop in onze kinderkleding winkel in Utrecht Leidsche Rijn centrum aan de Wenenpromenade en online in onze webshop. Heb je een vraag of wil je graag maat- en/of style advies? Stuur gerust een DM of Whatsapp berichtje en wij helpen je graag verder.

Labels for Little Ones

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »