personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Frank - 22 / Mar / 2021

MarMar Mania - 20% korting op de nieuwste collectie

MarMar Mania - 20% korting op de nieuwste collectie

Vanaf vrijdag 26 t/m maandag 29 maart shop je ALLES van MarMar Copenhagen met 20% korting, dus ook als extra korting bovenop de sale! Sla de populaire basic t-shirts, longsleeves, leggings en rompers in voor komend voorjaar, shop de mooiste rokjes en shorts, de toffe panterprints, jeans en jassen dit weekend met een leuke korting!

Iedereen is dol op op MarMar Copenhagen. In onze winkel zien we dat de kleding al vanaf de allerkleinste newborn maatjes tot en met de vroege tienerjaren één van de favoriete keuzes is. We begrijpen wel waarom :-) ook wij kleden onze eigen kinderen graag in MarMar! 

Gebruik de volgende kortingscode: MARMAR20 en ontvang 20% korting op alles van MarMar Copenhagen, dus de nieuwste zomercollectie maar ook als extraatje bovenop de sale !

So what’s new? Jullie hebben het vast al een paar keer op Instagram voorbij zien komen. De NOOS collectie is sinds afgelopen winter uitgebreid met prachtige items van ultrazachte merino wol met pointelle patroon, een mooi werkje in de stof wat de kleding een luxe, zachte uitstraling geeft. Rompers met en zonder overslagje en ook longsleeves en leggings in babymaten en kindermaten. En ook goed om te weten dat we vanaf volgende winter deze collectie ook weer verder uitbreiden, maar daarover later meer.

Ook voor dit voorjaar en zomer zijn de basics weer perfect om mee te mixen en matchen en zijn alle kleurtjes weer prachtig op elkaar afgestemd. De biologische ribstof is een mix van modal en katoen en draagt heerlijk comfortabel door de zachte stof met een beetje stretch. Het voelt lekker aan op de huid, heeft een mooie pasvorm en is van goede kwaliteit. Echt een ideale aanvulling voor de kledingkast, want het past eigenlijk overal wel bij. We hebben eigenlijk de hele basic collectie op voorraad voor zowel baby’s en kinderen in alle kleuren die er zijn. Korte mouwen, lange mouwen, mouwloos, korte broeken, leggings.. en heb je de mooie jurkjes al gezien? Pas op; de basics zijn zeer verslavend. Eenmaal gekocht en geprobeerd, wil je niets anders meer ;) Te gek om mee te combineren met bijvoorbeeld de biologische muslin katoen. We hebben shorts, rokjes, mooie bloomers. Heerlijke luchtige items in de kleuren Grain en Rose Sand.

Wat ook een frisse look is voor dit seizoen is de all-time favourite streepjes print, we hebben de kleur navy en de kleur Hay. Voor een mooie print op print combinatie draag je bijvoorbeeld de Hay Stripe samen met de Cornfield print!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »