personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 17 / Mar / 2022

MarMar Copenhagen // ss22 new collection in the spotlight

MarMar Copenhagen // ss22 new collection in the spotlight

Drop 3 MarMar Copenhagen is now available online and in store! Je shopt nu de gehele spring summer collectie van MarMar Cph. De collectie zit vol met geweldige items voor girls, boys en baby van newborn maat 50 tot kids maat 146. Ontdek de MarMar Copenhagen ss22 collectie Let it Grow bij Labels for Little Ones!

Met drop 3 is de spring summer collectie van MarMar Copenhagen compleet! Je shopt nu dus alle items uit de ss22 collectie 'Let it Grow' online in onze webshop en in onze winkel. Zoveel moois... wat zat er ook alweer in de voorgaande drops? Drop 1: modal tees met korte en lange mouwen, legs, rompers voor baby boy en baby girl en kids in 6 verschillende kleuren en in leo print. Drop 2: heel veel pointelle items voor baby, nieuwe newborn prints, pointelle shirts voor girls, items met stripes voor boys, shorts en jurken. Ontdek hier de hele collectie.

MarMar Copenhagen // Labels for Little Ones



MarMar Cph // Baby Boy 0-2 jaarMarMar Cph // Boys 2-10 jaar
MarMar Cph // Girls 2-12 jaarMarMar Cph // Baby girl 0-2 jaar

Ben je op zoek naar een outfit voor in het voorjaar of een leuke verjaardagsoutfit? Of heb je thuis iets in de kast hangen waar je een item bij zoekt? Wij helpen je graag! Je mag ons altijd een berichtje sturen, dan denken/kijken wij even met je mee! Stuur een berichtje via een DM op Instagram, een e-mail of Whatsapp. Je bent natuurlijk ook altijd welkom om langs te komen in onze kinderkledingwinkel in Utrecht Leidsche Rijn Centrum.

Happy shopping!

Lieve groetjes,
Frank, Femke & Jinke

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »