personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Frank - 14 / Apr / 2022

MarMar Copenhagen // hs22 new collection in the spotlight

MarMar Copenhagen // hs22 new collection in the spotlight

Het is weer bijna tijd voor de High Summer collectie van Mar Mar Copenhagen, op 28 april ’22 is deze nieuwe tussen collectie voor de zomer online te bestellen in onze webshop. Deze zomercollectie zit weer vol met mooie kinderkleding voor newborn, baby, jongens en meisjes vanaf maat 50 t/m 152 en hebben wij nu al in onze winkel in Utrecht Leidsche Rijn Centrum.

Newborn maat 50 t/m 62

MarMar Copenhagen High Summer Collection '22 // Labels for Little OnesVoor de newborn geboorte setjes zijn er twee nieuwe prints; Little Cornflower en Cumu. Little Cornflower is een zacht roze uitgevoerde stof met lichtblauw bloem motief en de Cumu print heeft een licht blauw wolkje op een witte stof. De new born pakjes bestaan uit:
~ Belita wikkel romper
~ Tut Wrap wikkel vest
~ Rubetta geboortepakje met vaste voetjes
~ Rula onesie boxpakje zonder de voetjes
~ Pixa broek met hoge band en met de vaste voetjes
~ Piva broek met hoge band en zonder de voetjes
~ Aiko baby mutsje
~ Alida wikkeldekentje voor in de box of kinderwagen
~ Cuddle Cloth knuffeldoekje



Baby maat 62 t/m 92
In de baby maatjes hebben wij natuurlijk ook wat fijne summer items ingekocht, de heerlijke basic but not so basic modal rompers en leggings maar ook een prachtige Roma Frill romper met de super cute ruffle. Voor de zomer vakantie en een perfecte strand outfit is er een Alba zonnehoedje in twee kleuren, Bolich Blue Stripe en Cornflower, voor een goede bescherming van het nog zachte hoofdje. De print “Bolich Blue Stripe” heeft een klassieke uitstraling met een fijne blauwe streep en is te koop in de volgende designs:
~ Alba Baby Hat zonnehoed
~ Twis Cotton Top een sleeveless tuniekje met ruffles
~ Pava Bloomer een luierbroekje en shortje

Van de Cornflower print zijn er een Rumba Light Cotton Dress, een mouwloos jurkje met vaste romper met drukknoopsluiting aan de onderkant. Een prachtige Theresa blouse met volants detail op de schouder, deze top is te bestellen vanaf maat 74 tot en met 128. Daarnaast is er nog een prachtige Daisa witte zomer jurk in de kleur cloud, ook erg mooi om te dragen voor bijvoorbeeld een bruiloft of een doopfeest.

MarMar Copenhagen High Summer Collection '22 // Labels for Little Ones

Kids girls & boys maat 92 t/m 140
De highsummer collectie vanaf 2 jaar bestaat uit de modal fine rib items in twee kleuren, de Alpaca Stripe en Poppy Stripe. Dit printje is terug te vinden in de Tago t-shirt en Paulo Shorts een zacht korte broek die trouwens al vanaf maat 80 (1Y) is te bestellen. Voor de meisjes is er nog de Dyveke een zachte modal rib jurk met smalle schouderbandjes, dit model valt door de fine modal ribstof soepel langs het lichaam tot net boven de knie. Ook erg leuk is de Piga short voor meisjes, deze zachte korte broek heeft een elastische tailleband met aan de voorkant een strik en is uitgevoerd in 100% katoen in de kleur Bright Denim. Ook in de grotere maten komt de classic lichtblauwe Bolich Blue stripe weer terug in een prachtige Danita Frill dress (Tip!) en Sana skirt, de jurk is de eyecatcher van deze collectie met ruffle mouw, open achterkant met strik en lichte glooiing aan de onderzijde geeft dit een speelse maar klassieke look.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews