personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 31 / Mar / 2023

Labels for Little Ones viert feest | vier jij met ons mee?

Labels for Little Ones viert feest | vier jij met ons mee?

Hiep hiep hoera! Vrijdag 31 maart is Frank jarig, op woensdag 5 april bestaat Labels for Little Ones alweer vijf jaar en wij gaan verhuizen naar een 3x zo groot winkelpand... dat vinden wij wel een feestje waard! En dat feestje vieren wij heel graag met jullie. Daarom geven wij €250 shoptegoed weg. Lees snel verder wat je moet doen om deel te nemen aan deze feestelijke win actie en vier gezellig met ons mee. Dinsdag 4 april maken wij 's avonds de winnaars bekend...

Feest bij Labels for Little Ones

Driedubbel feest

Op vrijdag 31 maart is Frank jarig en woensdag 5 april is Labels for Little Ones jarig. Dat willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan... en naast deze twee feestelijkheden, gaan wij ook met de winkel verhuizen! Niet zover van waar de winkel nu zit, namelijk een deur verderop. Een prachtig hoekpand dat 3x zo groot is als onze winkel nu! Ook wel een klein feestje waard, al zeggen wij het zelf.

Winactie
En wie jarig is trakteert, dus hebben wij een toffe winactie! Wij geven €250 stoptegoed weg in de vorm van 5 cadeaubonnen van €50. Iets met een hoop 5-en... 5 april, 5 jaar... want hoe leuk is het om meerdere mensen blij te mogen maken. Wat moet je doen om kans te maken op een van de shop tegoeden?
♡ Like ons gedeelde bericht op Instagram (@labelsforlittleones) van vrijdag 31 maart
♡ Volg ons Instagram account (als je dat niet al doet)
♡ Tag zoveel mogelijk vriend(inn)en in de comments die jij het ook gunt om te winnen
♡ Deel het bericht in je stories en tag ons (privé account? stuur ons via DM even een screenshot van de gedeelde story)

De winnaar maken wij dinsdag 4 april in de avond bekend, zodat wij woensdag (op de feestdag zelf) de cadeaubonnen uit kunnen delen aan de winnaars!

Voorwaarden van deze actie
♡ je moet 18+ zijn om mee te mogen doen en woonachtig zijn in Nederland of België 
♡ de actie wordt in geen enkele wijze gesponsord, beheerd of ondersteund door Instagram
♡ de winnaar of winnares krijgt uitsluitend bericht door het officiële account van @labelsforlittleones

Wat kan ik shoppen van het gewonnen shoptegoed?
Wij hebben heel veel nieuwe spring summer collecties in onze webshop en in onze fysieke winkel in Utrecht Leidsche Rijn waar je een leuke voorjaars- of zomeroutfit kan shoppen voor jouw little one(s). Er is ruime keuze uit de nieuwe ss23 collecties voor boys, girls, baby boys en baby girls van 0-12 jaar. Er zit vast wel een favoriet merk van je bij... 1+ in the family, Ammehoela, Beachlife, Bobo Choses, CarlijnQ, Donsje Amsterdam, Emile et Ida, Gosoaky, House of Jamie, Maed for mini, MarMar Copenhagen, Mini Rodini, Navy Natural, Nixnut, Petit Blush, Phil&Phae, Piupiuchick, Repose Ams, Sproet & Sprout, The New Society, Tinycottons. Bekijk hier de collecties van alle merken.

Shop op labelsforlittleones.com

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »