personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 28 / Nov / 2023

Hvid | nieuwe stijlen & kleuren

Hvid | nieuwe stijlen & kleuren

Het meest verkochte kraamcadeautje zijn toch wel de Hvid wollen slofjes... en dat snappen wij wel! Heerlijke slofjes in verschillende kleuren en te dragen van 0-9 maanden, dus extra lang plezier van. De dekentjes, cocoons, knuffeldoeken en speendoeken zijn ook favoriet. En Hvid heeft een nieuwe collectie met nieuwe kleuren en stijlen. Het is een prachtige collectie met mooie nieuwe dekens en nieuwe kleuren slofjes.

Hvid blankets dekens | Labels for Little Ones Hvid booties wollen slofjes | Labels for Little Ones

Heel veel nieuwe dekentjes | in de nieuwe Hvid collectie zitten heel veel nieuwe dekens. De nieuwe dekens die zijn opgenomen in het assortiment zijn de Gaston, Herbie en Holly. De Gaston blanket is een heerlijke dikke deken gemaakt van lamswol. Deze deken voelt iets minder zacht aan, maar is niet minder warm. Heerlijk om te gebruiken in de herfst en winter en zowel te gebruiken voor kinderen als volwassenen, want de deken is 100 x 140 cm. De Herbie blanket is nieuw in twee kleuren; ecru en taupe. Een fijne deken van gemiddelde dikte wat de deken geschikt maakt alle seizoenen te gebruiken. Lekker zacht en soepel met een subtiele rib en diamant patroon in de stof. De Holly blanket is nieuw in drie kleuren; pebble, walnut en silver. Een dikke deken voor koudere dagen met een mooi gestreept patroon in de stof. 

Naast de nieuwe dekens zijn er ook de bestaande dekens in de Hvid collectie, die ook super fijn zijn. Zoals de Freddie blanket, Dora blanket, Frankie blanket, Bibi blanket, Bonnie blanket, Eliz blanket. Verkrijgbaar is verschillende kleuren. De meeste dekens zijn het hele jaar door te gebruiken, omdat deze zijn gemaakt van merino wol. Wol heeft de eigenschap dat het thermo regulerend is. Bij kou houdt het warm en vice versa. Zo is een dunnere deken altijd binnenshuis te gebruiken en gebruik je de deken bij warmere dagen buiten.

Nieuwe kleur 'cream' | Hvid heeft bij de nieuwe collectie een nieuwe kleur geïntroduceerd; de zachte off-white kleur cream. Deze kleur komt terug in verschillende items van Hvid. Nieuw in het assortiment zijn de Bibi blanket cream, Dora blanket cream en Freddie blanket cream. Ook de teddy tokki in vanaf nu verkrijgbaar in deze mooie kleur, net als de titi comforter speendoek. De newborn bonnet was er altijd al in de kleuren oat en sand en is nu ook in de lichtere kleur cream beschikbaar.

Nieuwe kleuren slofjes | de favoriete wollen slofjes van Hvid, de booties, zijn niet aan te slepen ;) de slofjes zijn te dragen van 0 tot 9 maanden en ze blijven goed zitten. En wat wil een newborn ouder nu nog meer? Een kleding item dat langer te dragen is en geen uitvallende sokken. De hvid slofjes worden ook vaak gegeven als cadeau bij een babyshower of kraambezoek. De slofjes waren er al in de kleuren sand, oat, off-white, terracotta, brick, grey melange, otter, charcoal, ochre, artichoke, dark brown en apricot. En nu zijn ze ook verkrijgbaar in de nieuwe kleuren: blue, pine, lollipop, mocha en light yellow. Zoveel kleuren dat er voor iedereen wel een mooie kleur bij zit!

Teddy tokki's knuffeldoeken | Labels for Little Ones Titi comforter speendoeken | Labels for Little Ones

Wat is goed om te weten van Hvid/ merino wol?
♡ wassen van wol: doe het niet! Het product wordt er niet mooier van en de kans is groot dat het product niet meer te gebruiken is. Dat is zonde. En daarnaast is het ook niet nodig om te wassen. De wol heeft een zelfreinigende vezel. Door het wollen item in de badkamer te hangen tijdens het douchen of buiten te hangen, reinigt het item zichzelf door de stoom of frisse lucht. Een klein vlekje kan gerust plaatselijk worden afgenomen met een vochtige doek.
♡ toch wassen? Doe dit met de hand. Lauwwarm water en speciaal wolwasmiddel. Goed (voorzichtig) uitspoelen en liggend laten drogen (niet hangend)! Waarom niet in de wasmachine? De wolwasprogramma's verschillen heel erg per wasmachine. Wol kan niet tegen te warm water of grote temperatuurverschillen. Wanneer er ook maar een iets te grote schommeling is in temperatuur krimpt de wol of gaat de vezel kapot.
♡ wol is een natuurlijk product met natuurlijke eigenschappen. De wol kan door wrijving tijdens het gebruik gaan pillen. Laat de pilling zijn gang gaan en ga niet aan de pilletjes zitten. Door ze eraf te trekken, maak je de vezel kapot en wordt het slofje niet mooi. Het pillen stopt vanzelf en de pillen vallen dan vanzelf van het product af.
♡ wol heeft als eigenschap dat het thermo regulerend is. Dit houdt in dat het warm houdt als het kouder is en de lichaamstemperatuur behoudt wanneer het warm is. Zo zijn wollen producten vrijwel het hele jaar door te dragen/ te gebruiken.
♡ alle producten van Hvid knitwear worden met de hand afgewerkt en krijgen dus een persoonlijke check. Zo voorkomt Hvid dat er beschadigingen aan het product zitten voor het wordt opgestuurd naar de klant.
♡ de producten zijn gemaakt van wol. Wol is een natuurlijk product en super fijn door de eigenschappen. Maar een haal is vrij snel gemaakt door achter een ring te blijven haken, tussen een rits te komen of met een nagel bijvoorbeeld. Ga dus voorzichtig met de producten om. Het klinkt een beetje lullig, maar een gat of haal in een wollen product van Hvid ontstaat eigenlijk altijd door persoonlijk gebruik. Uiteraard niet express, maar per ongeluk. Wol heeft prachtige en fijne eigenschappen, maar ook een paar gebruiksinstructies... 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews