personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 17 / Mar / 2022

En Fant // ss22 new collection in the spotlight

En Fant // ss22 new collection in the spotlight

Eindelijk zijn ze er; de regenlaarzen van En Fant. Je shopt ze nu online in onze webshop en in onze winkel. De regenlaarzen van En Fant zijn onmisbaar in de schoenenkast. Naast dat ze de voeten van jouw kindje drooghouden, zijn ze ook gewoon heel leuk om te zien, toch?! De rain boots zijn er in 16 verschillende kleuren en prints in de maten 22 t/m 33.

De En Fant Thermo Boots mogen de kast in, want de winter lijkt voorbij! Maar niet getreurd, voor het in voorjaar heeft En Fant de regenlaarzen. Fijn om te dragen op natte dagen of gewoon tijdens het buitenspelen. Ontdek hier de hele collectie van alle verschillende kleuren en stijlen boots. Let op: waar de Thermo Boots een maat kleiner vallen door de voering, vallen de Rain Boots van En Fant mooi op maat tot net iets ruimer. Twijfel je over de maat? Stuur ons een berichtje of kom gezellig langs in de winkel, dan kijken wij even met je mee.

En Fant Rain Boots // Labels for Little Ones

Zoveel kleuren en prints Enfant regenlaarzen... wij kunnen niet kiezen. Welke kiezen jullie? Canary yellow, Harvest Gold, Lupine, Keepsake Lilac, Dusty Blue, Sea Pine, Glitter Bossa Nova, Glitter Lilas, Glitter Blue Nights, Print Leopardo, Print Leather Brown, Print Hawthorn Rose, Print Blue Nights, Solid Black, Solid Old Rose of Solid Blue Night?

Shop En Fant Rain Boots // Labels for Little OnesShop En Fant Rain Boots // Labels for Little Ones

Tips voor En Fant regenlaarzen!
• De Rain boots kunnen in de wasmachine als ze wat zijn gaan stinken. Op een rustig wasprogramma tot 30 graden en centrifugeren op lage toeren. Daarna snel laten drogen aan de lucht.
• Plaats de regen laarzen niet in direct zonlicht, zo voorkom je verkleuring.
• Is de laars aan de binnenkant nat geworden? Stop er kranten in of laat de laars zo snel mogelijk drogen. Anders kan de laars gaan stinken. 

Twijfel je over de maat van de regenlaarzen? Of ben je op zoek naar een outfit voor in het voorjaar of een leuke verjaardagsoutfit? Heb je thuis iets in de kast hangen waar je een item bij zoekt? Wij helpen je graag! Je mag ons altijd een berichtje sturen, dan denken/kijken wij even met je mee! Stuur een berichtje via een DM op Instagram, een e-mail of Whatsapp. Je bent natuurlijk ook altijd welkom om langs te komen in onze kinderkledingwinkel in Utrecht Leidsche Rijn Centrum.

Happy shopping!

Lieve groetjes,
Frank, Femke & Jinke

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »