personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 19 / Dec / 2021

Click & Collect

Click & Collect

Helaas mogen wij jullie tijdelijk niet in de winkel ontvangen, mega bummer!!!! maar niet getreurd, je kan nog steeds bij ons winkelen via Click & Collect :) Bestel online in onze webshop en geef bij het afrekenen aan 'Gratis ophalen in de winkel'. Dan gaan wij voor je aan de slag en kan je de bestelling ophalen in onze kinderkleding winkel in Utrecht Leidsche Rijn Centrum aan de Wenenpromenade 64.

Hoe werkt Click & Collect?

1. Plaats een bestelling in onze webshop.
2. Geef bij het afrekenen aan 'Gratis afhalen in onze webshop'.
3. Wanneer je bestelling klaar staat, ontvang je van ons een ophaal bericht.
4. Bestellingen kunnen worden opgehaald van maandag t/m vrijdag tussen 09:30 en 17:00 in onze winkel in Utrecht Leidsche Rijn Centrum (Wenenpromenade 64).

Tips voor Click & Collect!

• Cadeautje nodig? Bestel online en vink bij het artikel onze gratis inpak service aan. Dan maken wij er een leuk cadeautje van.
•  Hulp nodig bij mixen & matchen of het kiezen van de juiste maat? Je mag ons altijd een berichtje sturen via WhatsApp, DM of de chat, dan kijken wij graag met je mee!
•  Last minute shoppen kan ook bij ons. Wij gaan meteen met jouw bestelling aan de slag, zodat je de eerstvolgende (werk)dag je order kan ophalen. Vaak kan je zelfs dezelfde dag je bestelling nog ophalen.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »