personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 11 / Jan / 2024

Bobo Choses ss24 | new collection

Bobo Choses ss24 | new collection

Een vrolijke, kleurrijke en toffe nieuwe collectie staat bijna online... Bobo Choses ss24 'A folk song' new collection. Een voorjaars- zomercollectie voor baby en kids van 1 t/m 13 jaar. Van sweaters, joggers en t-shirts tot korte broeken, tank tops en bijpassende accessoires. Een brede collectie met leuke items om nu al te dragen en de mooiste musthaves voor in het voorjaar en de zomer. Dinsdag 16 januari shop je het eerste deel van de collectie online!

New collection Bobo Choses ss24 | de nieuwe collectie van Bobo Choses shop je vanaf dinsdag 16 januari online in onze webshop. Op dit moment (nu 9 januari) zijn de dozen net gearriveerd en staan wij met onze wapperende handjes de collectie uit te pakken, zodat het moois snel in de winkel kan shinen. De collectie zit weer vol creatieve ontwerpen in vrolijke kleuren en met grappige, grafische prints. Voor jongens en meiden van maat 74 t/m 158. De prints uit dit seizoen zijn voornamelijk abstracte prints en dat maakt de collectie lekker speels, precies waar wij blij van worden voor in het voorjaar en de zomer. Ontdek snel alle prints van het Bobo ss24 seizoen. Fireworks, ant, dancing giants, acoustic guitar, circle bobo choses, tomato, rainbow sun, play the drum, masks, happy mask, big cat, confetti... als dat niet als een feestje klinkt :) in februari volgt er nog drop 2 van Bobo Choses, dus nog meer leuks!

Bobo Choses ss24 new collection a folk song 1 Bobo Choses ss24 new collection a folk song 2

A folk song | bij Bobo Choses wordt er altijd veel aandacht besteed aan het verhaal rondom de collectie. Er wordt vanuit een onderwerp een collectie ontworpen en geproduceerd. Dat is ook deze spring summer '24 collectie weer gedaan. Deze nieuwe lente/zomer 2024 collectie van Bobo Choses heet "A Folk Song" en brengt een eerbetoon aan folkloristische tradities. De inspiratie voor deze collectie komt voort uit volksfestivals, waar zowel kinderen als volwassenen zich op straat begeven te midden van muzikanten, verhalenvertellers, dansers en folkloristische wezens om cultuur en het leven te vieren.

Deze zomercollectie straalt van levendige en gedurfde kleuren. Zachte tinten zoals aqua blue, light yellow, and light pink worden afgewisseld met levendige kleuren als bright green, tangerine, bubble gum pink and lime. Neutrale kleuren, waaronder off-white, heather grey, navy blue and light grey, maken ook deel uit van het palet. Sommige tinten hebben een corrosieve afwerking, wat de kledingstukken een vintage uitstraling en een zachte touch geeft. De speelse prints bevatten vriendelijke personages zoals de Happy, Crazy and Smiling Masks, the Dancing Giants and the Big Cat. Daarnaast vind je ook muziek- en festivalprints zoals Acoustic Guitars, Drums, Fireworks, Ribbon, Confetti, Masks, Funny Insects, Tomatoes, Carnival prints.

Bobo Choses ss24 new collection a folk song 3 Bobo Choses ss24 new collection a folk song 4

Meer ss24 collecties | heb je de nieuwe collecties van Repose ams, MarMar Copenhagen en Yuki al gezien? Deze geweldige collectie liggen al in de winkel en shop je online in onze webshop! Of kan jij niet wachten op de nieuwe collecties van 1+ in the family, Nixnut, Gray Label, Tinycottons, CarlijnQ of Piupiuchick? Goed nieuws, daar hoef je niet lang op te wachten, want de collectie komen in januari nog bij ons binnen! Bekijk de lanceer data van de nieuwe collecties in onze launch kalender! Bekijk dan ook welke collectie er naast bovenstaande collecties nog meer binnenkomen... wat dacht je van Sproet & Sprout, House of Jamie, Donsje, Mini Rodini en Emile et Ida!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »