personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 13 / Jul / 2022

Bobo Choses // aw22 new collection in the spotlight

Bobo Choses // aw22 new collection in the spotlight

New brand in the house! Hopelijk vinden jullie het net zo leuk als dat wij het vinden... vanaf nu shop je Bobo Choses bij ons online in de webshop en in onze winkel. De nieuwste Bobo Choses collectie aw22 'Forever Now' staat donderdag 14 juli 11.00 uur bij ons online! De collectie zit vol met prachtige kleuren en toffe, vrolijke prints. Let's take a look!

Engel Natur // Labels for Little Ones

Bobo Choses - een kleine introductie van ons nieuwe merk
Het Spaanse merk Bobo Choses bestaat sinds 2008 en is inmiddels uitgegroeid tot een favoriet kledingmerk voor kinderen en ouders. Je herkent de collecties van Bobo aan de vrolijke kleuren, speelse en grafische prints en unieke designs. De items zijn comfortabel om te dragen. De illustraties en prints zijn handgetekend en de stoffen voor de kinderkleding worden zorgvuldig uitgezocht. Ieder seizoen komt Bobo Choses met een prachtige collectie vol kinderkleding voor jongens en meiden. In de voorjaars- en zomercollectie zitten bijvoorbeeld veel fijne t-shirts, shorts, jurken, rokken, sweatshirts, longsleeves en accessoires. In de herfst- wintercollectie zitten veel warme sweaters, sweatpants, toffe lange broeken, maillots, sokken en jassen.

Wat zit er in de nieuwe Bobo Choses collectie 'Forever now'?
· Vrolijke, toffe items voor boys en girls van 2 t/m 12 jaar.
· Verschillende prints, zoals Moon van lichte manen, Flowers van gekleurde bloemen, Cat O'clock, Mr O'clock, Hearts, Friturday, Shadows, Flying birds, Sleepy dog, Playfull van abstracte vormen... voor ieder wat wils!
· Toffe sweaters met een comfortabele fit door de zachte stof samenstelling en pasvorm met verlaagde schouders.
· Broeken, bijvoorbeeld een mooie chino, maar ook sweatpants om lekker in te relaxen.
· Longsleeves, het ideale shirt om aan te trekken wanneer het te fris is voor een t-shirt, maar te warm voor een dikke trui. In de wintercollectie zitten fijne tees met lange mouwen in mooie kleuren en bijvoorbeeld een grappige opdruk op de borst.
· Accessoires, zoals vrolijke sokken en een hele mooie rugtas. Leuk voor het nieuwe schooljaar.

Minder fan van Bobo Choses? Er zijn nog meer nieuwe collecties on the way... bekijk onze launch kalender voor een fijn overzicht!
♡ Je shopt vanaf woensdag 13 juli de nieuwste collectie van 1+ in the family, een geweldig baby kinderkleding merk voor baby en peuter van baby t/m 4 jaar. De aw collectie van one more heeft prachtige pakjes voor newborns en toffe items voor jongere kids.
♡ Volgende week donderdag lanceert Repose Ams (21 juli) de autumn-winter collection '22 'The city'
♡ Die week er na drie nieuwe drops... CarlijnQ 'Magic is everywhere' (26 juli), Tinycottons 'En plein air' (27 juli) en Nixnut (28 juli).

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »