personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 20 / Sep / 2022

Autumn essentials // aw22 collections

Autumn essentials // aw22 collections

Zo goed als alle herfst- wintercollecties staan online en liggen in de winkel en wij vinden het weer een feestje! Hebben jullie de nieuwe aw22 collecties al gezien? Het zijn heel veel toffe items en daarom hebben wat essentials op een rij gezet... handig met het herfst seizoen voor de deur. Hopelijk kunnen jullie wat kinderkleding en -accessoires inspiratie op doen!

Wat is jouw favoriete nieuwe herfst collectie? Sproet&Sprout, Maed for miniMarMar Copenhagen, 1+ in the family, Donsje Amsterdam, Nixnut, Phil&Phae, Mini Rodini, Bobo Choses, Repose Ams? Na een prachtige nazomer lijkt de herfst er aan te komen... en wij vinden dat stiekem helemaal niet zo erg, want de geweldige nieuwe wintercollecties trek je het liefst meteen aan bij jouw little one(s)! Zit je door het lekkere weer nog niet helemaal in de herfst fashion? Misschien biedt deze blog een opstapje met een aantal musthaves van dit seizoen!

Autumn essentials // Labels for Little Ones

Essentials for kids - boys en girls 2-12 jaar
• En Fant thermo boots - deze laarsjes zijn super warm en waterdicht, ideaal voor als het buiten koud en nat is. Deze fijne gevoerde regenlaarzen shop je bij ons in wel 20 verschillende kleuren en prints. Maatadvies En Fant thermo laarsjes: vallen 1 tot 2 maten kleiner, dus let hierop bij de maatkeuze. Tip: de laarsjes kunnen in de wasmachine, hoe fijn is dat.
En Fant thermo boots // Labels for Little Ones
• Warme jas van Liewood of Gosoaky. Mooie winterjassen, zoals de Gosoaky Chipmunck. Handige 3 in 1 jassen, zoals de Gosoaky snake pit of Liewood Atlas parka met regenjas, tussenjack en winterjas. Fijne tussenjassen, zoals de Liewood Jackson in 4 verschillende kleuren.
• Voor als het echt kouder is zijn er ook toffe accessoires, zoals mutsen en sjaals van Liewood, Tinycottons, Maed for mini, Gosoaky.
Winterjassen en accessoires // Labels for Little Ones
• Sweaters - in iedere collectie van onze kinder kleding merken zit wel een mooie trui of hoodie! Er zijn zowel warme gebreide truien als mooie bio katoenen sweaters.
• Longsleeves - leuk om zo te dragen, maar ook handig onder een trui als het kouder wordt. Je hebt basic shirts met lange mouwen van MarMar Copenhagen (modal), mooie gestreepte van Nixnut en Phil&Phae en de CarlijnQ basics lijn is ook prachtig.
Sweaters en longsleeves // Labels for Little Ones 
Flared pants - voor de meiden... Nixnut, Petit Blush, Sproet & Sprout, House of Jamie en Ammehoela hebben super leuke flared broeken, met en zonder print!
Flared pants en tops // Labels for Little Ones

Essentials for baby - baby boys en baby girls 0-2 jaar
Engel Natur jasje of pilotenpak - deze wollen vesten en pakjes zijn heel zacht en lekker warm, maar niet te dik, zodat je kindje ook nog lekker in de wagen of draagzak kan zitten. De engel natur wol fleece jasjes met capuchon zijn er in verschillende kleuren!
Hvid slofjes en dekentjes - gemaakt van merino wol en dus heerlijk warm voor in de herfst. Je shopt nu ook een prachtige limited edition van Hvid met speciale kleuren Dark Brown, Artichoke en Lilac.
Hvid knitwear // Labels for Little Ones
• Naar buiten met mooie accessoires van one more in the family, zoals mutsjes, wanten, beenwarmers, sjaals en capuchons.
1+ in the family accessoires // Labels for Little Ones

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »