personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 19 / Jul / 2023

1+ in the family | new collection aw23

1+ in the family | new collection aw23

Een hele fijne nieuwe collectie... 1+ in the family aw23 shop je nu online! Wat een prachtige collectie is het weer. One more in the family heeft prachtige newborn en baby kleding en voor nog iets oudere kindjes t/m maat 104. De nieuwe 1+ in the family herfst- wintercollectie is weer een feestje om naar te kijken. Wij hebben altijd een enorme collectie van one more online en in de winkel, want het Spaanse merk is erg favoriet!

1+ in the family aw23 | de nieuwste one more in the family herfst- wintercollectie is weer super mooi! Wat een prachtige stijlen voor newborn en baby van maat 50 t/m 86 en ook voor ouders kindjes van maat 92 t/m 104 zitten er geweldige items tussen. Helemaal te matchen met de baby styles. Dus leuk voor bijvoorbeeld een matching set voor grote(re) zus en klein(er) broertje. De collectie heeft voor iedere gelegenheid mooie stijlen. Voor een 'gewone' dag binnen, feestelijke gelegenheid of buiten. Casual, speels, maar ook elegant en verfijnd. Rompers, box pakjes, broekjes, mutsjes, wikkeltops, jasjes, babynesten, leggings, longsleeves, sweaters, haarbanden, broeken, jurken, baby maillots, gilets. In neutrale kleuren en soms met een subtiel, verfijnde print. De kleuren die je veel terug ziet in de collectie zijn taupe, mauve, nude, oatmeal, pumpkin, navy en earth.

1+ in the family new collection aw23 fw23 1+ in the family new collection aw23 fw23 2

1+ in the family
| is het merk one more in the family nieuw voor jou? Even een korte introductie. Bekijk ook vooral de gehele collectie, want dan zie je pas echt goed wat voor een mooie items zij maken. 1+ in the family is een Spaans kinderkleding merk en zij staan bekend om hun eigentijdse en praktische ontwerpen, gericht op comfort en functionaliteit voor baby's vanaf 0 maanden en jonge kinderen t/m 48 maanden. De collecties worden gemaakt van zachte stoffen, neutrale kleuren en hebben eenvoudige maar stijlvolle ontwerpen. Er is altijd veel aandacht voor detail en dat zie je terug in de kleding. Van een mooi houten knoopje op de schouder tot een klein opgestikt borstzakje, in ieder items komen stijlvolle details terug. Neutrale kleuren en klassieke patronen worden slim gecombineerd om een veelzijdige garderobe te creëren die gemakkelijk te mixen en matchen is. Van schattige onesies tot comfortabele broekjes en stijlvolle tops - 1+ in the family biedt een scala aan kledingstukken die niet alleen praktisch zijn, maar er ook geweldig uitzien.

De ecologische voetafdruk proberen zij te minimaliseren door gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen en productiemethoden. Dit betekent dat ouders niet alleen kiezen voor hoogwaardige kleding voor hun kinderen, maar ook bijdragen aan een betere toekomst voor de volgende generaties.

Kraamcadeau | ben je op zoek naar een mooie kraamcadeau voor pasgeboren baby's? One more heeft prachtige boxpakjes om cadeau te geven. Maar ook een mooi newborn mutsje of een van de accessoires zijn prachtige cadeautjes. Vink bij het items wat je hebt gevonden om cadeau te doen de inpakservice aan en wij maken er een leuk pakje van, zodat het helemaal 'ready to give' is.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »