personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Gosoaky Gosoaky The Lion Dark Blue AOP Jacket (jas)

Terug naar overzicht

€ 119,95 € 50,00

Bestel de Gosoaky The Lion Dark Blue AOP Jacket bij Labels for Little Ones. Deze korte technische jas is een musthave voor kinderen die lekker veel buiten zijn. Met een speciale snit van het armsgat en de mouw geeft deze jas een strakke en moderne uitstra...

Lees de volledige productomschrijving

  • SKU: B12221545

Maak een keuze:

View this product in our store?Show store locations

  • Niet op voorraad
  • call us for more information!
  • personal shopping assistance available
  • gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
  • vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
  • betaal veilig achteraf met Klarna

Productomschrijving

Bestel de Gosoaky The Lion Dark Blue AOP Jacket bij Labels for Little Ones. Deze korte technische jas is een musthave voor kinderen die lekker veel buiten zijn. Met een speciale snit van het armsgat en de mouw geeft deze jas een strakke en moderne uitstraling. Het materiaal van het model The Lion is wind en waterdicht, maar wel ademend om de warmte te reguleren.

Wind-/waterdicht tot 8000mm
Dit ademende materiaal heeft een waterdichte coating tot 8000 mm kolomdruk om zware regenval te doorstaan. Er is een extra duurzame Bionic finish®Eco waterafstotende finish (fluorvrij) aangebracht waardoor het water eenvoudig van het materiaal glijdt. Alle naden zijn hermetisch getapet zodat er geen water in het kledingstuk kan komen.

Val op in het donker met de praktische en leuke reflecterende zichtbaarheidsfuncties, zoek de kleine reflecterende strip in het mini zakje op de achterkant van de jas. Je kan dit reflecterende label tevoorschijn toveren en wanneer je het niet nodig hebt verbergen.

Technische productdetails:
Waterdichtheid: zware regenval
8000 mm kolomdruk
kleur donker blauw met all over print
Getapete naden
DWR Bionic finish®Eco;
Twee voorzakken met waterdichte ritsen
Praktische capuchon
Voering met logo

Alle kledingstukken van Gosoaky zijn BPA + AZO-vrij en gecertificeerd met alle veiligheidsvoorschriften voor kinderen. (voor de producten worden geen dieren gebruikt)

Wasvoorschrift:
Wat te doen als je jas vuil is of vlekken heeft? Probeer het eerst af te vegen met een natte doek, als het echt nodig is kan het in de machine worden gewassen op 30 graden. (gebruik een delicaat programma, centrifugeren maakt de waterdichte structuur kapot). Gebruik GEEN wasverzachter en/of bleekmiddel, niet in de droger drogen. Het allerbeste is om een technische jas niet te wassen, door een jas niet te wassen behoudt het zijn technische eigenschappen van wind en waterdichtheid. Wil je toch liever je jas een keertje wassen gebruik dan de producten van Organotex® om de technische eigenschappen te waarborgen.

Product tags

Best sold with !

online style advies? stuur ons een berichtje +31611177385

Recent bekeken

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »