personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Blune Paris

Seen 1 of the 1 products

Blune Paris staat voor een fantastische lijn kinderkleding voor echte meisje-meisjes als stoere chicks! Bij Labels for Little Ones vind je een ruime collectie meisjeskleding in de maten vanaf 2 jaar (maat 92) t/m 12 jaar (maat 152). Ook spaar je altijd me

Shop online of bezoek onze winkel (showroom) vlakbij Utrecht. Gratis verzonden vanaf €100 voor Nederland en België, maak gebruik van onze service om gratis te ruilen of betaal veilig achteraf met Klarna#playpretty #labelsforlittleones

================================

Het grootste deel van de collectie van Blune Paris vind je bij ons als exclusief verkooppunt en is online te bestellen, of kom gezellig langs in onze showroom vlakbij Utrecht. Het assortiment bestaat vooral uit rokjes, jurkjes, t-shirts, truien, sweaters, vesten en blouses die prachtig te combineren zijn. Bovendien zijn er ieder seizoen een aantal accessoires zoals sokken, kniekousen en haarbanden te bestellen. Blune Paris onderscheidt zich door klassieke Franse klasse te combineren met poëtische details en een stoere touch. Door de mooie unieke prints en designs met groot draagcomfort komt er ieder seizoen een geweldige collectie tot stand. Twijfel je over de maat of wil je graag advies in styling? Neem dan contact met ons op!

================================

Blune is wat je krijgt als je blond en brunette met elkaar combineert. Een kinderkledingmerk gebaseerd op de twee verschillende haarkleuren van de designers dus. Eve is de blonde, Laurence de brunette en zijn onafscheidelijk sinds hun ontmoeting op een bankje voor Penninghen Design School. Blune is gebaseerd op een vriendschap tussen twee vrouwen met hetzelfde gevoel voor mode, wensen en drive. Met komst van de tweede brunette Julie werd het team compleet en zorgde voor nog meer chemistry. Blune Paris ontwerpt kleding voor meisjes en dames die je niet gauw in iedere winkel vindt en is van hoge kwaliteit.

De kleding van Blune Paris is populair in Nederland en Belgie, wacht dus niet te lang met bestellen. Voor wie op zoek is om Blune Paris kinderkleding met korting in de sale te bestellen, kan het best een kijkje nemen in onze uitverkoop en kleine outlet, misschien vind je daar nog net het maatje waar naar je op zoek bent.

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »