personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Blu & Blue New York

Seen 15 of the 15 products

Er gaat niets boven een heerlijk paar kledingstukken van spijkerstof, want wie houdt er nou niet van denim? Zeker als deze designer kinderkleding gemaakt is van superzachte stoffen, makkelijk wasbaar is en tegen een stootje kan! Zeer praktisch dus en een

Shop online of bezoek onze winkel (showroom) vlakbij Utrecht. Gratis verzonden vanaf €100 voor Nederland en België, maak gebruik van onze service om gratis te ruilen of betaal veilig achteraf met Klarna#playpretty #labelsforlittleones

================================

Blu & Blue New York brengt denim kleding naar de next level met smaakvolle, veelzijdige collecties, welke ook nog eens zeer praktisch en goed gemaakt zijn en van hoogstaande comfort. De jeansstoffen zijn superzacht en zorgvuldig geselecteerd bij de beste internationale producenten en worden op een duurzame en milieuvriendelijke manier verwerkt. Ieder kledingstuk wordt getest op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid en is vrij van radicale stoffen als nikkel, toxines en brandvertragers.  

Voor het nieuwe seizoen hebben we frisse en opvallende items ingekocht met handgeborduurde details, maar ook unieke basisstukken voor alle leeftijden! Maak een stylish statement met de mooiste en comfortabele babykleding met snelle in-and-out. Fun en  functionele essentials voor jongens en musthaves voor meisjes met ruffles, gouden knoopjes, Peter Pan kragen en strikken. Very Ladylike! De kleding van Blu & Blue is perfect voor iedere gelegenheid; van schooldag, zondagse brunch of actieve speeldate!

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »